Recenze Hisense 75" ULED (75U7Q PRO)

72" Mini LED televize Hisense 75U7Q PRO je ideálním řešením pro ty, kteří hledají kvalitní audiovizuální zážitek domácí zábavy. S úhlopříčkou 189 cm a rozlišením 4K UHD (3840 × 2160 pixelů) poskytuje obraz ostrý a detailní, což oceníte při sledování filmů, sportovních přenosů nebo hraní her. Jedním z hlavních aspektů této televize je její schopnost dosáhnout vysoké obnovovací frekvence až 165…

udadodo4. září 2026

Kvalita obrazu ucházející, zvukový výkon výborný, s funkcemi se ještě seznamuji a příjemně mě doposud nic nepřekvapilo

Ovládání by mohlo být jednodušší

Za tu cenu v porovnání s konkurencí to není až takový zázrak

Eva9. května 2026

Obraz, jednoduché zprovoznění televize i aplikací

Stará televize již nešla aktualizovat a tak jsme hledali něco s dobrým podílem cena - kvalita. Jít předtím jsme kupovali TV Hisense mamince, takže nakonec po porovnání všech různých parametrů zvítězil tento model. Má být především pro sledování filmů, dokumentů a sportu. Již hned po zprovoznění a sledování fotbalu a cyklistiky jsme byli bez přehánění mile překvapeni. Obraz úplně super a zvuk rovněž. Přesto kvůli filmům používáme doma i soundbar. Naprosto skvělá telka, jsme fakt nadšení.

Registrovaný uživatel5. května 2026

Design OS Zvuk

Obraz trpel na Dirty screen effect vice nez TV u ktere mi z tohoto duvodu byla uznana reklamace. Proto jsem TV vratil.

Mozna to byla jen smula na vadny kus. Misto teto tv jsem koupil LG oled a je to nebe a dudy.

Registrovaný uživatel6. října 2025

Jelikož jsem přeskočil asi 10 generací ve vývoji televizí, tak jsem vybavením úplně unešen. Vybíral jsem podle toho, jak se výrobce soustředí na kvalitu obrazu. Doprovodné "funkce" takovou váhu neměly. A vůbec nejsem zklamán. I dálkový ovladač, který jinak uniká pozornosti při výběru, nezklamal. Uvidíme v průběhu času, ale pětiletá záruka přizpívá k pocitu z koupě. Zvuk také překvapil - vůbec není nutné řešit nějaký soundbar, pro běžné sledování zvuk dost kvalitní. Antik TV ke koupi je asi největší slabina, ale beru to jako bonus, který nemusí být vůbec používán.

Připojení HDMI a ostatních kabelů z boku televize, když jsou porty poměrně blízko kraji a bez poměrně násilného ohnutí kabelů by vykukovali mimo obrys televize.

Kupovali jsme po dlouhé době novou televizi a doufám, že vydrží aspoň tak dlouho jako plazma od Panasonic (cca 15 let).

Varianta 55"