Rozumná cena, za kterou toho dost umí.
Menší sledovací úhel, plechový zvuk je bída a utrpení, nemá výstup pro sluchátka.
Vcelku jsem spokojen, ale zvuk jak z kastrolu mě donutil hned koupit sound buster.

Televizor nabízí výborný obraz a zvuk za příznivou cenu, což z něj činí dobrou volbu pro běžné uživatele. Někteří zákazníci však zmiňují problémy s nastavením a kompatibilitou, zejména u titulků a externích disků.
Rozumná cena, za kterou toho dost umí.
Zatím nemám žádné výhrady
Dobré podání obrazu i zvuku
Snadná instalace
Neintuitivní a zbytečně komplikované nastavení parametrů a jejich změny. Možná jde o zvyk, ale je nutné se ke všemu složitěji proklikávat a zatím je to otravné a neintuitivní. Dodávaný ovladač neumožňuje rychlý přechod do nastavení, takže moc nepomáhá.
Zamrzí také chybějící podpora přímého přehrávání z externích disků.
Dokud se nepotřebujete vrtat v nastavení tak dobrý poměr cena/výkon.
Skvělý obraz,
Nepodporuje TV Magenta od T-mobilu
V této cenové úrovni splňuje očekávání, obraz i zvuk jsou je velmi dobrý.
Má problém s titulky a českou diakritikou, kterou nezobrazuje správně. Nepomohlo ani jiný formát titulků nebo jiné kódování, takže problém je v televizi. Naštěstí to není tak velký problém a titulky jdou číst, ale je to rušivé.
super obraz , úchvatné.
Úplně jsem spokojen skvělé televize
Skvělý obraz i zvuk, intuitivní ovládání za sympatickou cenu jsem spokojen.
Operační systém by chtělo rozšířit třeba o Magenta Tv a jiné.