Nádherný zvuk
Návykový obraz - jasné a syté barvy
Rychlost
Stabilní stojan
Byla jsem touto televizí uhranuta v prodejně téměř okamžitě, oproti ostatním i mnohem dražším obrazovkám měla nádherné barvy i zvuk. Doporučuji.

Nádherný zvuk
Návykový obraz - jasné a syté barvy
Rychlost
Stabilní stojan
Dobra cena a pěkný obraz
Při nočních scénách na okrajích TV prosvítají kraje a trošku mě to ruší
za tu cenu,zatím spokojenost
Výběr na základě dobrých recenzí a přijatelné ceny
Splňuje mé požadavky
Používám denně a mohu potvrdit celkovou spokojenost s TV
Jednoduché ovladani
Žádný jsem nenašel
Kvalitní TV za rozumný peníz.
Rychlé naběhnutí systému, skvělý obraz, mnoho užitečných funkcí
Pěkný obraz
Ostrý obraz, jednoduché ovládání
Intuitivní první spuštění tv
poměr cena x výkon
poměrně slušný zvuk
moc hezký obraz
Používám denně
Používám tv na satelitní příjem a ladění satelitu je poněkud obtílžnější oproti první instalaci tv, který byla naprosto jednoduchá.
Televizi doporučuji, koupil jsem za 13.990 a ještě dostanu cashback od výrobce. No nekup to.
hezké barvy
cena
kvalita
ten kdo bud chtít televizi postavit na nožičky a mít soudbar nemůže mít soundbar před a nevejde se ani pod nožičky.
Hisense máme už 6 let máme od nich 3 televizor první je starý 6 let a stále funguje.
Tv super doporučuji...
je kvalitní a spolehlivá
Poměr cena x výkon
Obraz na Netflix, Youtube a podobné platformy super, ale "klasické programy Nova, Prima atd...velmi slabé. To ale není chyba TV, bohužel to tak je.
TV srovnatelná,možná i lepší než o hodně dražší konkurence a za poloviční cenu. Určitě se toho nemusíte bát, mám doma i OLED od LG a uz bych ty peníze za to nedal, co jsem zkusil Hisense!
Jednoznačně zvukový projev..i po ručním nastavení nejsem pořád spokojený a měl jsem zvolit starší model, kde se zvuk postaralo JBL!
Oproti konkurenci je TV robustní a "tlustá ",ale pokud ji nechcete pověsit na zeď, tak to nevadí.
Určitě bych si ji koupil znovu a můžu jen doporučit.
Za ty peníze nic lepšího nenajdete! Pro fanoušky fotbalu UEFA TV, rychlá odezva,hlasové ovládání,domovské rozhraní super vychytavka..
Obraz špatný jako Qled
1-10 bodů 4
vše co je psáno, za mně vše ok.
Pěkný obraz a zvuk jsem spokojen
Krásne barvy, vybavený se vším co by mohlo člověka napadnout.
Skvělý obraz,velmi jednoduchá manipulace a ovládání
Rychlý start, rychlá odezva (v porovnání s jiným modelem stejné značky z r. 2019)
Elegantni tenký design
Hlasové ovládání
Slabší zvukový projev (v porovnání s jiným modelem stejné značky z r. 2019)
Příjemné prekvapeni