Televizor Recenze Hisense 40" LED (40A5600F)

Recenze Hisense 40" LED (40A5600F)

Kompaktní Smart televizor Hisense 40A5600F v černém barevném provedení s DLED podsvícením přinese do vaší domácnosti kvalitní obraz s vysokým kontrastem a s živými realistickými barvami (zabezpečené technologií Natural Color Enhancer), který si s určitostí zamilujete. Nabízí Full HD rozlišení (1920 x 1080), 40" úhlopříčku (100, 5 cm) a specifikem je integrované rozhraní WiFi či LAN, operační…

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

Dobrá cena, wifi, zatim funguje bez problému

Zvuk, dipirucujo zapojit domaci jino

Dobra cena, dobra Tv

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

cena, obraz, sw

horší zvuk

Rono29. listopadu 2021

Velmi jednoduche nastaveni TV. Obraz ma pekne barvy. Vše funguje tak jak má.Koupili jsme 32" a 40".Obě jsou za ty peníze super. Je super,že nemá rámeček,to vypadá velmi pěkně.Youtube a vše ostatní funguje,není problém propojit mobil i notebook.Neni zatím nic vytknout.

Za málo peněz,umí to,co drahé televize.Doporucuji.

Registrovaný uživatel1. září 2021

Rychlost, ochota, dobrá cena. S televizí spokojená. Jednoduché nastavení televize . Mnoho možností. Doporučuji.

Obchod i televizi doporučuji.

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Cenově nejvýhodnější! Spousta muziky za málo peněz.

Zvuk je trochu plošší, ale dá se na to zvyknout.

Suprová smart tv

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Velmi kvalitní obraz i zvuk. Jednoduché ovládání.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Bezproblémové a jednoduché připojení WiFi

Zvuk bych ohodnotil maximálně jednou hvězdičkou z pěti. Příšerný, což ale není reproduktorama ale již samotným zpracováním obvody v TV, protože stejně hrozný je i ve sluchátkovém výstupu. Vyřešil jsem nákupem Soundbaru. Další věc je zápach z TV a to i když je TV vypnutý ve StandBy. První týden jsem myslel, že se v TV asi něco pálí, ale zřejmě to jsou nějaká použitá lepidla či jiné metariály. Po měsíci už zápach podstatně zeslábl, ale když projdu okolo TV, stejně to cítím. To jsem za celý svůj život ještě u žádného výrobku nezažil.

Registrovaný uživatel13. března 2021

Cena Display Výkon

Slabší reproduktory

Skvělá tv za super cenu jediný mínus slabší reprák což se dá v dané cenové kategorii očekávat.

Registrovaný uživatel12. února 2021

Vypadá větší než 40"

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Hezký obraz , více možností nastavení obrazu i zvuku . EPG průvodce programů perfektní , teletext , info o programu a síle TV signálu perfektní. Operační systém dostačující , vše funguje . Předtím zkoušena TV METZ 40 palců , ale tato bych řekl je lepší.

Velikost obrazu při starších programech 14ku 9 nelze nastavit přes celou obrazovku a funkce ZOOM nic moc . To jsou jediné chyby u tétoTV. Jinak za tuto cenu dobrý výrobek z Plzenska.

Já jsem spokojen , nejvíce využívám YUTUBE.