Dobrá cena, wifi, zatim funguje bez problému

Zvuk, dipirucujo zapojit domaci jino
Dobra cena, dobra Tv
cena, obraz, sw
horší zvuk
Velmi jednoduche nastaveni TV. Obraz ma pekne barvy. Vše funguje tak jak má.Koupili jsme 32" a 40".Obě jsou za ty peníze super. Je super,že nemá rámeček,to vypadá velmi pěkně.Youtube a vše ostatní funguje,není problém propojit mobil i notebook.Neni zatím nic vytknout.
Za málo peněz,umí to,co drahé televize.Doporucuji.
Rychlost, ochota, dobrá cena. S televizí spokojená. Jednoduché nastavení televize . Mnoho možností. Doporučuji.
Obchod i televizi doporučuji.
Cenově nejvýhodnější! Spousta muziky za málo peněz.
Zvuk je trochu plošší, ale dá se na to zvyknout.
Suprová smart tv
Velmi kvalitní obraz i zvuk. Jednoduché ovládání.
Bezproblémové a jednoduché připojení WiFi
Zvuk bych ohodnotil maximálně jednou hvězdičkou z pěti. Příšerný, což ale není reproduktorama ale již samotným zpracováním obvody v TV, protože stejně hrozný je i ve sluchátkovém výstupu. Vyřešil jsem nákupem Soundbaru.
Další věc je zápach z TV a to i když je TV vypnutý ve StandBy. První týden jsem myslel, že se v TV asi něco pálí, ale zřejmě to jsou nějaká použitá lepidla či jiné metariály. Po měsíci už zápach podstatně zeslábl, ale když projdu okolo TV, stejně to cítím. To jsem za celý svůj život ještě u žádného výrobku nezažil.
Cena
Display
Výkon
Slabší reproduktory
Skvělá tv za super cenu jediný mínus slabší reprák což se dá v dané cenové kategorii očekávat.
Vypadá větší než 40"
Hezký obraz , více možností nastavení obrazu i zvuku . EPG průvodce programů perfektní , teletext , info o programu a síle TV signálu perfektní. Operační systém dostačující , vše funguje . Předtím zkoušena TV METZ 40 palců , ale tato bych řekl je lepší.
Velikost obrazu při starších programech 14ku 9 nelze nastavit přes celou obrazovku a funkce ZOOM nic moc . To jsou jediné chyby u tétoTV. Jinak za tuto cenu dobrý výrobek z Plzenska.
Já jsem spokojen , nejvíce využívám YUTUBE.