Funguje skvěle. Vypadá krásně.

Funguje skvěle. Vypadá krásně.
Vyrábí pěnu, takže je úsporný. Pěkný design, je možné přilepit na kachličky (nemusí se nikde vrtat).
Dobrá cena.
Pohodlné dávkování ve dvou velikostech a ještě ušetří mýdlo.
Doporučuji fakt dobrý
výporně pění
Zatím funguje pěna je bohatá
První co jsem měl tak dlouho nevydržel
Dlouhá životnost baterií, bezproblémový provoz
Úspora mýdla, malé rozměry
Když funguje, tak spokojenost. Pro toho kdo rád chodí každé tři měsíce reklamovat nemá chybu. Zjistil jsem, že obecně dávkovače jsou dobrá věc...........
.....ne však tento. Už mám druhý po reklamaci,. Opět přestal fungovat. Vydrží tak tři měsíce
Zatím funguje, mám ho zapnutý 4 dny. Chválím, že když je výrobek na baterky, tak dodavatel přiložil. Je to výhoda. Malinko mi vadí pouze to, že je třeba ředit tekuté mýdlo ještě vodou, hlídat si ten poměr, aby se vytvořila pěna. Ale to je tak zanedbatelné, že si brzy zvyknu. Jinak zatím fajn.
Bezdotykové dávkování pěny. Nespotřebuje tolik mýdla. Pokud funguje, dá se plnit běžným tekutým mýdlem.
Zhruba po měsíci přestal fungovat. Reklamace přijata a řešena výměnou za nový kus. Ten se mi nepodařilo zprovoznit. Pumpa vrčí, ale mýdlová pěna se neobjeví.
Byl to dárek zdarma k zakoupené tv, tak je mi celkem jedno, že to je šmejd. Kdybych to kupoval, tak bych byl nas...ej. Do doby co fungoval, jsem byl spokojený, ale nevím, jestli budu ještě investovat čas do další reklamace
Fungovál 14 dní a konec.
Při reklamaci mi napsali že býl špatně používán a vrátili nefunkční.Sám jsem ho poté rozdělal a zjistíl únik pěny do motorku.Několikrát jsem ho vyčistíl ale motorek nevydržel.Syn ho měl taky a fungovál měsíc.
Je to šmejd.A reklamace je zbytečná.
Bez dotyku, pěkný na pohled. Vyhovuje ve všech směrech.