Krmivo pro kočku Recenze Hill's Prescription Diet Adult konzerva Urinary Care C/D Urinary stress Chicken/Vegetable 82 g

Konzerva je kompletní dietetické krmivo k omezení opakované tvorby struvitových kamenů u dospělých koček. Toto dietetické krmivo má schopnost okyselovat moč a snížený obsah hořčíku.

Registrovaný uživatel30. ledna 2025

Můj kocour dostává mokrou stravu od různých výrobců,už jsme vyzkoušeli asi vše,co na struvity nabízíte,ale nikdy nedojí,asi mu to nechutná,sní půlku a dojí se granulemi Royal Canin,ty mu chutnají. Tento výrobek obsahuje maso i zeleninu,dobře vypadá,i voní,porce akorát,jen moc nechutná jako vše ostatní-kapsičky,konservy,pašiky nechce vůbec.Jídlo střídám,každý den jinou kapsičku či konservu.

Konservy nechutnají...

Lenka22. dubna 2024

Jediná veterinární dieta c/d , kterou můj kocour akceptuje, je od Hills, takže spokojenost.

Registrovaný uživatel26. října 2023

Kupodivu chutná.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Máme hltacího, stresového kocourka a tohle krmivo mu hodně pomohlo. Vždy jsme dávali jen C/D granule, po kterých nám bohužel začal zvracet - stačilo, když jich zhltnul víc a nebo když ho něco vystresovalo a šly hned ven. Ani miska na pomalé krmení nepomohla. Po tomhle (ani po kapsičkách) nezvrací a moc mu chutná, vsadím se, že i víc než granule. Nyní kombinujeme konzervy/kapsičky + granule a vše je v pořádku. Krmivo vypadá i voní kvalitně, pěkné kusy masa. Problémy po něm nemá žádné, funguje jak má.

Cena je sice trochu dražší oproti vet granulím, co bychom ale pro toho našeho kočičáka neudělali.

Doporučujeme všem s kočičkami co mají problémy s močovými cestami a k prevenci FLUTD, stojí za to. Rozhodně budeme kupovat nadále.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Moc kočičkám chutná. Hlavně odstraňuje problémy, které kočky měly. Doporučuji.

Registrovaný uživatel18. září 2022

Zatím kočkám moc nechutná.

Snad si zvyknou.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Používám od doby ,kdy začaly zdravotní problémy mého kocoura. Velká spokojenost s tímto produktem i kocourovi chutná.

Doporučuji všem ,kdo má u svých mazlíčků problém s močovými cestami.

Registrovaný uživatel25. října 2021

Kočkám chutná.