Krmivo pro kočku Recenze Hill's Pet Nutrition Prescription Diet Feline Adult Food Sensitivities Z/D

Krmivo Hill's Pet Nutrition Prescription Diet Feline Adult Food Sensitivities Z/D bylo speciálně vyvinuto pro dospělé kočky s potravinovou intolerancí. Díky vybranému zdroji hydrolyzovaných bílkovin a zdroji sacharidů je krmivo vysoce stravitelné. Dietní suché krmivo poskytuje vaší kočce také rybí olej jako zdroj esenciálních omega mastných kyselin. Ty jsou důležité pro normální stav pokožky.

ala00731. března 2025

Tento produkt nám doporučil náš veterinář. Moje kočička se strašně škrabala na škraních a pod oušky a od té doby ,co mám tyto granule, tak máme pokoj.

Tento produkt není zrovna levný.

Varianta 6 kg
Registrovaný uživatel21. února 2025

Skvele krmivo pro stare kocky s travicimi problemy.

Prodluzuje mym kockam zivot

Varianta 3 kg
Marinela197522. září 2024

Velmi spokojena moji čiči.Doporučuji

Varianta 1,5 kg
Mcn28. února 2024

Kočce chutná a přestaly jí padat chlupy.

Varianta 1,5 kg
Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Toto krmivo kupuji poslední 2 roky co je kocourek na dietě. Nemá po něm žádné obtíže. Je to jediné krmivo které toleruje.

Jsem s krmivem spokojená.

Varianta 6 kg