Recenze Hill's Pet Nutrition Prescription Diet Feline Adult c/d Urinary Stress + Metabolic

Hill's Pet Nutrition Prescription Diet Feline Adult c/d Urinary Stress + Metabolic bylo speciálně vyvinuto pro dospělé kočky s častým onemocněním močových cest, které zároveň trpí nadváhou. Snižuje návrat onemocnění močových cest a nejčastějších symptomů až o 89 %. Díky okyselujícím vlastnostem a sníženému obsahu magnézia snižuje toto dietní krmivo riziko vzniku struvitů a ledvinových kamenů.…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Krmivo Hill's Pet Nutrition Prescription Diet Feline Adult c/d Urinary Stress + Metabolic je podle recenzí účinné při prevenci a léčbě močových problémů u koček. Chutná většině koček a dlouhodobě pomáhá udržovat zdraví močového ústrojí. Přestože je pořizovací cena vyšší, jeho účinnost a pozitivní dopad na zdraví koček z něj činí hodnotnou investici.

• Pomáhá při prevenci a léčbě močových problémů
  • Chutná kočkám
  • Funguje dlouhodobě
  • Zabraňuje tvorbě močových kamenů
  • Pomáhá při hubnutí
  • Vyšší pořizovací cena
  • Omezená dostupnost v obchodech

Registrovaný uživatel8. dubna 2026

Našemu vybíravému kocourovi moooc chutná.

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

Už žádné močové problémy

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Mým kočičkám chutná

Registrovaný uživatel21. března 2022

Vzhledem k onemocnění močových cest našeho kocoura a k jeho prevenci, můžu jen doporučit

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

tyto granule mi prodal veterinář když měl můj kocour už potřetí zánět močových cest a musel být vycevkován a doporučil aspon 3 měsíce nedávat žadne jiné žhrádlo po 4 měsících jsem přešel spět na původní granule po 14 dnech opět močil krev a zase cévkování od té doby jenom tyhle granule a 2 roky kocour zdravý všem doporučuji při močení krve i jako prevenci

ke koupi na málo místech

výrobek který opravdu pomáhá

Registrovaný uživatel13. června 2021

Používám již dlouho a fungují

Registrovaný uživatel29. května 2021

Kočicka nemá problémy s močením Nemusíme na další operaci strutovitých močových kamenů Fungují Chutnají

Vyšší pořizovací cena

Registrovaný uživatel17. února 2019

Toto krmivo používám na doporučení lékaře pro mého 12 letého kocourka ,jsem sním spokojená a něco málo schodil.