Recenze Hill's Pet Nutrition PD Adult Metabolic Lamb/Rice 12 kg

Hill's Pet Nutrition PD Adult Metabolic Lamb/Rice 12 kg představuje krmivo pro psy s jehněčím a rýží. Jedná se o kompletní dietetické krmivo pro snížení nadměrné tělesné hmotnosti a udržení zdravé hmotnosti u dospělých psů. Toto krmivo má nízkou hustotu energie. Dokonce i malá nadváha může ovlivnit kvalitu života mazlíčka a jeho vztah s rodinou, protože nadváha může zkracovat čas na hraní,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Krmivo Hill's Pet Nutrition PD Adult Metabolic Lamb/Rice je chváleno za účinnost při redukci váhy a celkovou výživovou hodnotu. Psi jej dobře přijímají a chutná jim, zároveň nezpůsobuje trávicí potíže. Někteří zmiňují zlepšení kvality srsti. Jedinou nevýhodou je vyšší cena.

• Pomáhá při redukci váhy
  • Chutná psům
  • Zlepšuje kvalitu srsti
  • Kvalitní a nutričně vyvážené složení
  • Bez trávicích potíží
  • Vysoká cena

r.lehman5. března 2026

Při dodržování postupu stanoveném na obalu i po poradě s veterinářem dieta zcela neuvěřitelně funguje. Maďarka je v pohodě, nestrádá a dokázala jít s váhou dolů. Ale opravdu je potřeba odečítat co jí dáte navíc, maso, pamlsky, atd. Váhu si krásně drží. Velká spokojenost.

lbudsky16. prosince 2025

psovi chutná a pomáhá

romanmanak6030. září 2025

Plní co má a psů chutná

Lenka2. července 2025

na doporučení kupuji už déle

Registrovaný uživatel22. dubna 2025

Granule nám byly doporučeny veterinářkou kvuli snížení hmotnosti vyhovují nám Jessi chutnají

peter.ubcz16. března 2025

Kvalitní a nutričně vyvážené krmivo Velmi funkční receptura na hubnutí a následně udržení hmotnosti psa U fenky se po měsíci zlepšila i kvalita srsti Zadne trávicí potíže, bobky zcela ok

Za nás nejsou, jen to klasické - vysoká cena

Doporučuji všem, kdo potřebují regulovat váhu u psů včetně kastrovaných, nebo těch, co mají problémy se slinivkou či štítnou žlázou, jako naše fenka Obchod svetkrmiv.cz - max. spokojenost, profesionalita, přístup, komunikace, flexibilita

vlachovahana13. května 2024

Granule pejsek vždy sní.

Registrovaný uživatel19. října 2023

Granule mě byly doporučený k redukci váhy Chutnají Máme 2.pytel

Registrovaný uživatel15. října 2022

Jsem s obchodem spokojená.