Recenze Hill's Feline c/d Urinary Stress Chicken 12x 85 g

Hill's Prescription Diet C/D Urinary Stress je klinická dieta pro kočky náchylné k výskytu struvitů a kalcium oxalátů a felinní idiopatické cystitídy (FIC). Klinicky prokázaná výživa pro redukci návratu příznaku FIC a obsahuje složky kontrolující stres, který je rizikovým faktorem FIC (Felinní Idiopatická Cystitida).

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Krmivo Hill's Feline c/d Urinary Stress Chicken je chváleno pro svou chuť a účinnost při řešení zdravotních problémů koček, zejména močových cest. Většina koček jej přijímá ochotně, ale ojediněle se objevují případy, kdy jej kočky odmítají. Produkt je doporučován veterináři a pomáhá zmírnit zdravotní potíže.

• Kocourům chutná
  • Doporučováno veterináři pro zdravotní problémy
  • Pomáhá při zánětech dolních močových cest
  • Zmírňuje problémy se značkováním a častým navštěvováním záchodku
  • Vhodné i pro vybíravé kočky
  • Některé kočky krmivo odmítají

Registrovaný uživatel14. dubna 2023

Jednak to naší kočce evidentně chutná a také zmizely všechny problémy se značkováním a neustálým navštěvováním kočičího záchodku.

Registrovaný uživatel13. února 2023

I našemu vybíravému mazlíkovi chutnají.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2022

Kapsičky jsem objednala pro kocoura s diagnozou močových kamenů, bohužel je vůbec nejedl. Ovšem venkovní kočky si na nich pochutnaly.

Registrovaný uživatel31. října 2022

- Produkt jsem vybrala na doporučení veterináře, kocour začal trpět záněty dolních močových cest - Kocourovi chutná - Používám jej denně, střídáme s příchutí losos

Produkt bych určitě doporučila

Registrovaný uživatel10. července 2022

Moje kočka onemocněla, tak mě veterinářem bylo doporučeno toto krmivo. Asi to bude doživotně.

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

Doporučuji,kočce chutná.