pro psy velice návykové,
přidávám ke granulím a jídlo je otázka půl minuty a je po všem

Konzerva Hill's Canine Metabolic je podle recenzí účinná při hubnutí a udržení váhy psů, přičemž většina psů ji přijímá s chutí. Doporučují ji i veterináři a funguje dobře v kombinaci s granulemi. Jedinou nevýhodou je občasná nedostupnost produktu.
pro psy velice návykové,
přidávám ke granulím a jídlo je otázka půl minuty a je po všem
vynikající produkt
žádné negativa
doporučuji dalším klientům
Pejskovi chutná.
Pejsek musí zhubnout. Je to velmi vhodná dieta.
Chutná a funguje
Great to keep weight of our Golden Retriever under control
Náš pejsek musí zhubnout 2 kg a tato konzerva mu velmi chutná. Používám ji také spolu s granulemi, výborná a doporučená kombinace.
Objednávám již delší dobu
Druh konzerv Hills na hubnutí a udržení váhy nebyl delší dobu k dostání, při objednání v loňském roce objednávkou 225195675 z 29.11.2021 mně byly doručeny konzervy pro psi k-d 24 x 370 g - když jsem do košíku přidala "hubnoucí", změnilo se automaticky to v objednávce na k-d, což jsem nepotřebovala. Konzervy jsem tedy darovala potřebným pejskům.
Jinak vše ok
Moje veterinářka mi pro pejska doporučila pouze krmivo Hill's Metabolic, a jsem velmi spokojena. Míchám v poměru 2:1 s nastrouhanou mrkví, pejskovi chutná. Navíc cena v Zoo-veterina byla o dost nižší, nežli jinde.