turistický batoh Recenze High Peak Zenith 75+10 l

Recenze High Peak Zenith 75+10 l

High Peak Zenith 75+10 je univerzální expediční batoh, který je vyrobený tak, aby byl velice stabiní a zátěž byla rovnoměrně rozložena. Má ergonomické tvarování a výškově nastavitelný zádový systém. High Peak Zenith 75+10 je velký expediční batoh, který je plně vybavený a univerzální. Je pohodlný a velice dobře sedí díky ergonomickému tvarování, ramenním popruhům a bedernímu pásu.

2 recenze

Registrovaný uživatel30. prosince 2020

Mám všechny bágly jakoby 65l,tak jsem se rozhodl pro něco co slibuje víc....dobře sedí na zádech i při chůzi v náročnějším terénu

No jak jsem předeslal,moc se mi nezdá,že by byl o 10+10l schopen pojmout/no možná,že to neumím dobře poskládat/

Registrovaný uživatel19. září 2019

Prostorný a lehký, postranní kapsy, přístup z přední strany a úžasně vychytaná pláštěnka. Jednoduché nastavení na záda. Měl jsem hodně batohů, ale žádný neposkytoval takové pohodlí jako High Peak Zenith 75+10