Recenze HG 410 - restaurátor nábytku pro tmavé druhy dřeva 250 ml

Recenze HG 410 - restaurátor nábytku pro tmavé druhy dřeva 250 ml

Přípravek HG restaurátor nábytku pro tmavé druhy dřeva je vysoce kvalitní ošetřující přípravek pro mořený, lakovaný, olejovaný, voskovaný nebo nijak neošetřený nábytek. Skvrny od tekutin, jako jsou například kruhy od vody a alkoholu, zmizí, zašedlé a vybledlé povrchy získají zpět svou přirozenou barvu, škrábance budou zamaskovány. .

misula2919. prosince 2024

Použila jsem na starší skříň, komody a židle, s výsledkem jsem spokojená, největší efekt byl viditelný na dřevěných schodech, ty mě opravdu nadchly.

Výrobek splnil očekávání.

Registrovaný uživatel3. prosince 2023

Jsem velice spokojená, nábytek se krásně oživil a svítí, jako už dlouho ne. Nikdy jsem s ostatními příravky nebyla tak spokojená . Doporučuji, hlavně na starý až starožitný nábytek. . .

Vel.i spokojená.

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Dvakrát po sobě pokus odstranit skvrny na stole. Výsledek nula.

Registrovaný uživatel11. října 2022

splnil účel, ale větší a hlubší skvrny jsou viditelné

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

velmi dobře se s nim pracuje

Registrovaný uživatel7. května 2019

Už jsem před lety tento přípravek použila. Nemohla jsem ho sehnat, až teď přes váš e-shop. Naprosto dokonale znovu vynikne kresba dřeva, barva se přirozeně sjednotí. Drobné vady (kroužek od orosené sklenky, drobné oděrky) se zacelí. Používám obvykle 2x do roka.

Nutno při aplikaci dobře větrat. Já jsem měla jen pootevřenou větračku a než jsem aplikovala prostředek na nábytek ve 2 místnostech (cca 1 hodiny), rozbolela mě z těch výparů hlava. Chemické nedostatky (poškození pokožky rukou při aplikaci) jsem žádné nezjistila.

Výborný prostředek, ještě budu objednávat totéž, ale na světlý dřevěný nábytek.