Dámský parfém Recenze Hermes Barénia W EDP

Recenze Hermes Barénia W EDP

Hermes Barénia je parfémová voda, která přináší elegantní a smyslnou vůni, jež se hodí pro ženy hledající něco výjimečného. Tato vůně je výsledkem práce parfumérky Christine Nagel, která vytvořila svou první chypre vůni pro značku Hermes. Parfémová voda Barénia je navržena tak, aby vyjadřovala sílu a jemnost zároveň, což z ní činí ideální volbu pro ženu, která jedná instinktivně a okouzluje svou…

Hanka K.19. října 2025

Nádherná nadčasová vůně s velmi dobrou výdrží.

Nádherná vůně, budu kupovat opakovaně

Varianta plnitelný flakon 60 ml
jumbic6. října 2025

Jeden z nejlepších parfémů poslední doby. Neotřelá dámská vůně na podzim a zimu. Mírně sladká a ne svěží. Po rozležení cítím hladivou a smyslnou kůži, dřevo, spadané listí v lese. Výdrž celý den. Vyvedený flakon.

apr25. září 2025

Krasny obal, dobra vydrz

petra.janacikova24. září 2025

Výrazná, zemitá, chyprová vůně s dobrou výdrží. Nezaměnitelná vůně, nedavová.

Může být pro někoho velice těžká, hutná, méně "stravitelná". Po nějaké době může spustit i bolest hlavy.

Pro milovníky vůní zvyklé na výrazné, těžší parfémy to bude top parfém.

Barkovna18. srpna 2025

Je to osobita vune Pomerne dobra intenzita a vydrz

Voni spise muzsky dle me

Zajima, netuctova a kvalitni vune, celkem silna, ovsem ne pro kazdou zenu, uz treba proto, ze voni nejen memu nosu spise muzsky.

l.kolarikova13. srpna 2025

Krásná vůně,netypická

Varianta plnitelný flakon 30 ml
Registrovaný uživatel26. července 2025

Vůně jako taková krásná.

Nemůžu si pomoci, ale liší se od té, co mám z kamenné parfumerie a ani nevydrží tak dlouho. Jestli se třeba znehodnotila při přepravě..

benzina.as27. června 2025

Vůně nevydrží

hintuska7. května 2025

Vune je neobvyklá ale krásná. Není sladká je zemita dřevitá okouzlila me. Je to úplně něco jiného. Jsem ráda ze ji mam.

Nic. Možná jen ze jsem si mohla koupit větší flakón.

Doporučuji všem co mají rádi zvláštní vune nevšední ale přitom elegantní sofistikované.

Varianta plnitelný flakon 30 ml
Registrovaný uživatel17. dubna 2025

Krasna vune, ktera me vzdy okouzli, dokonala kompozice, mohu ji mit na sobe celorocne.

Cena a take vydrz by mohla byt delsi, na mne za chvilku vyprcha.

Jsem celkem narocna a co se vuni tyce, tak se mi vetsina bud vubec nelibi, nebo rychle omrzi. Barenia je moje top vune uz asi pul roku a zrejme bude i dal...