Praktický blok
Blok této velikosti dobře skladovatelný

Náplň do diáře Herlitz A5 TP 2020 je pro mnohé uživatele osvědčeným produktem s přehledným uspořádáním. Někteří zákazníci však upozorňují na zhoršující se kvalitu tisku a barevného provedení, což snižuje její přehlednost. Pro ty, kteří preferují klasický design a praktičnost, může být stále vhodná, ale je třeba zvážit poměr ceny a kvality.
Praktický blok
Blok této velikosti dobře skladovatelný
používám tento produkt již cca.20 let pro jeho přehlednost a požívám tento produkt každý den ke všem pracovním a privátním účelům
pouze vyšší cena
Ještě v loňském roce byl tisk dvoubarevný (černý + modrý). Letos za stejné penize už jen jedna barva. Výrazně méně přehledné, vzhled podivný. Šetření na naprosto nesprávném místě, klidně bych si připlatil. Výrobce, prober se !
Přehledné řazení s podrobným dělením kalendáře a různých poznámkových listů, které ani nedokážu v plném rozsahu využít. Tento typ diáře jsem používal k naprosté spokojenosti více jak 15 let.
Pro rok 2021 zmizela příjemná modrá barva tisku, která je nově nahrazena fádním a hůře čitelným černým tiskem na šedém pozadí.
V rámci tiskových úspor přibyly popisy a svátky pro Slovensko, které nepotřebuji a působí pro mě rušivě.
Ve 12. týdnu, zcela chybí potisk celé jedné strany kalendáře v rozsahu 25.-28.3.2021.
Diáře Herlitz měly vždy vyšší pořizovací cenu, než jiné produkty na trhu, ale cenu vyvažovala kvalita. Pokud se bude vývoj a kvalita ubírat i příští rok směrem k vyjmenovaným záporům, tak se 100% poohlédnu po jiném, lepším a dost možná i levnějším výrobci. :-(((
vybírám vždy, je to záznamník k ruce
Kupuji pravidelne, kazdy rok
Spatne vytistene, chybi ctvrtek, patek, sobota a nedele 11.-14.3.2021
Jinak spokojenost
Přehledný, jednoduchý. Používám již hodně let a jsem s ním naprosto spokojená.
Stejný jako originál.
Černá barva
Cena se každý rok zvyšuje a kvalita snižuje. Už se šetří i na barvě, takže fotografie neodpovídá, kalendář je letos černobílý....
Navíc je provedení i ve slovenském jazyce, takže zase ušetřeno....
nikdy více
pro mé potřeby zcela dostačující
klasika je klasika i když elektronické plánování také není špatné
vše potřebné na jednom místě a přehledně
využívám dlouhodobě a jsem plně spokojen
každodenní využívání