Příjemná nevtíravá vůně, dobře aplikovatelná konzistence, přijde mi že při pravidelném používání vlasy méně padají, taky se mnohem lépe rozčesávají.
Je návykový :D

Je návykový :D
objednávám opakovaně , jsem spokojená
Splihle vlasy
dobře se aplikuje, voní, vlasy pěkně uhladí
musí se aplikovat větší množství
za pěkné peníze velmi kvalitní produkt
Používám kvůli padání vlasů a svědivé pokožce na hlavě.
Po použití pokožka nesvědí a vlasy vypadají zdravější.
Vlasový zábal používám pravidelně.
Žena si ho chválí, kupujeme ho každý rok víckrát
účinný
dárek pro rodinu, vypadá skvěle, prostě skoro k sežrání
udělá jistě velkou radost
zatím nevyzkoušeno
Chtěla jsem tuhle krabičku, ale přišla mi tuba a rozhodně menší balení
Vhodný jen pro ženy s tmavými vlasy, pokud má žena světlou barvu dojde k obarvení . Je předpoklad že při dalším umytí dojde opět k návratu do původní barvy, ale je to zápor tohoto produktu.
Padání vlasů je mnohem menší po použití obou přípravků.
Jsem spokojená. Snad se to po delší době používání zastaví.
Kofein se doporučuje při výživě vlasu,chci vyzkoušet.Zatím nepozoruji efekt - užívám krátkou dobu.
Používám teprve krátce, tak nemohu ještě úplně posoudit účinky. Chtěla jsem spíše preventivně posílit vlasy. Řekla bych ale, že mi vlasy při česání a mytí padají minimálně. Používám při každém mytí hlavy - tedy 2-3x týdně.
Nevyzkouseno
Tři týdny používám kofeinový zábal. Má velmi příjemnou vůni, vlasy jsou jemné a už jich tolik nevyčesávám. S přípravkem jsem velmi spokojená. Doporučuji!!
Používám kofeinový šampon a po umytí ještě zábal. Vlasy jsou kvalitnějši a rychleji rostou. Doporučuji všem ženám!
"Zábal"jsem obdržela v tubě, nikoliv v kelímku a jednalo se o kondicionér, nikoliv o zábal.
Ma opravdu ucinek takovy,jaky ma mit,prijemne voni,pouzivam ho 1x tydne.
Proste spokojenost,dobry vyrobek.