okamžitá úleva

Herbavera Koňský balzám s konopím a kaštanem je podle většiny recenzí účinný při tlumení bolestí kloubů a svalů, přičemž příjemně prohřívá a prokrvuje pokožku. Někteří uživatelé však uvádějí, že u nich došlo k otokům kloubů nebo že balzám nepřinesl očekávanou úlevu. Je vhodné zvážit individuální snášenlivost a případně konzultovat použití s odborníkem.
okamžitá úleva
pomáhá k utlumení bolesti svalů a kloubůdobře se vstřebává
pěkně prohřívá nemasí používám 2-3 x denně
pomáhá
Používám krátce.
Jestli úplně pomáhá nemohu zaručit. Příbuzný si tím natřel klouby a ty mu otekly, potom mi vynadal co to kupuji za šmejdy. Já si s tím natřel koleno a trochu mi to od bolesti ulevilo. Při nejhorším to aspoň může sloužit na ochlazení.
Velmi účinný a příjemný balzám.
je super,pouzivame ho na krize s krcnu chrbticu
som spokojna
Měla jsem podobný balzám se stejným složením a hledala jsem něco podobného. Tento balzám příjemně chladí a prokrví celou pokožku. Doufám, že i kostival tam splní svoji úlohu. Je potřeba pravidelně natírat alespoň 14 dní a výsledek se dostavil. Používám tento balzám, když cítím omezenou hybnost nějakého kloubu a opravdu mi to pomáhá. Nechci ho nějak vychvalovat, ale mám příznaky začínající artrózy a po namazání obtíže na čas zmizí.
Působí svěže a čerstvě a má příjemnou vůni. Je i cenově dostupný.
Very good cream. Heats up and makes blood flow. I just need to continue using it for several weeks until I'm getting better.