Kosmetika pro koně Recenze Herbavera Koňský balzám s konopím a kaštanem 200 ml

Recenze Herbavera Koňský balzám s konopím a kaštanem 200 ml

Koňský balzám Herbavera s konopím a kaštanem je bylinný gel s výborným účinkem na uvolnění pohybového aparátu. Účinek kaštanu koňského, kostivalu, čertova drápu a sedmi bylin se synergicky násobí a uleví tělu. Konopný olej zároveň ošetří pokožku.

jarkysa10. prosince 2024

okamžitá úleva

Registrovaný uživatel19. července 2024

pomáhá k utlumení bolesti svalů a kloubůdobře se vstřebává

maja-pm29. května 2024

pěkně prohřívá nemasí používám 2-3 x denně

Registrovaný uživatel22. března 2023

pomáhá

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Používám krátce.

Registrovaný uživatel10. září 2021

Jestli úplně pomáhá nemohu zaručit. Příbuzný si tím natřel klouby a ty mu otekly, potom mi vynadal co to kupuji za šmejdy. Já si s tím natřel koleno a trochu mi to od bolesti ulevilo. Při nejhorším to aspoň může sloužit na ochlazení.

Registrovaný uživatel2. září 2021

Velmi účinný a příjemný balzám.

Registrovaný uživatel19. června 2021

je super,pouzivame ho na krize s krcnu chrbticu

som spokojna

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Měla jsem podobný balzám se stejným složením a hledala jsem něco podobného. Tento balzám příjemně chladí a prokrví celou pokožku. Doufám, že i kostival tam splní svoji úlohu. Je potřeba pravidelně natírat alespoň 14 dní a výsledek se dostavil. Používám tento balzám, když cítím omezenou hybnost nějakého kloubu a opravdu mi to pomáhá. Nechci ho nějak vychvalovat, ale mám příznaky začínající artrózy a po namazání obtíže na čas zmizí.

Působí svěže a čerstvě a má příjemnou vůni. Je i cenově dostupný.

Registrovaný uživatel6. února 2021

Very good cream. Heats up and makes blood flow. I just need to continue using it for several weeks until I'm getting better.