Intimní hygienický prostředek Recenze Herb Pharma Gyntima Menopausa vaginální čípky 10 ks

Recenze Herb Pharma Gyntima Menopausa vaginální čípky 10 ks

Gyntima vaginální čípky Menopausa obsahují výtažek ze sóji bohatý na izoflavony (fytoestrogeny), který napomáhá potlačovat nepříjemné projevy menopauzy spojené s vysycháním vaginální sliznice. Obsahují kyselinu mléčnou a další vzácné účinné látky, které přispívají k zachování normální biologické rovnováhy.

Iva6. prosince 2025

Používám krátce, tak nevím...

Klaris12. března 2024

Zakoupeno opakovaně, zatím pomáhá, můžu doporučit.

Myslím si, že výrobky firmy Gyntima jsou kvalitní a pomáhají.

Registrovaný uživatel16. listopadu 2023

již jsem používala, mám s ním zkušenost, používám příležitostně, funguje vybrala kvůli snadné aplikaci, vyniká účinnými vlastnostmi, používám dle potřeby

již jsem používala, más s ním zkušenost, používám příležitostně, funguje vybrala kvůli snadné aplikaci, vyniká účinnými vlastnostmi, používám dle potřeby

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Používám ho k předcházení zánětů po menopauze.

Nutno použít vložky a ještě lépe plenkové kalhotky.

Tento lék doporučuji, určitě neuškodí.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Výrobek způsobil velmi silné nepřestávající pálení a štípání.

Zakoupeno kvůli vaginalní suchosti a pálení.Výrobek potíže ještě zhorsil.A nebyl nejlevnější nato že my nepomohl a ještě uškodil.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Měla jsem problémy vyplývající z menopauzy. Výrobek používám už delší dobu a podle návodu. Počáteční kůra 10 dní a poté dvakrát týdně.

Výrobek odstranil veškeré potíže, na které je určen. Vřele doporučuju všem ženám v nebo po menopauze. Nelže, opravdu zabírá.