Ohřívač jídlaHENDI sous vide Kulinářský systém kdy je potravina zavakuovaná do plastikového pytlíku a vařena za přísně kontrolované teploty. Vysoce kvalitní příprava potravin ve vakuu.
HENDI sous vide Kulinářský systém kdy je potravina zavakuovaná do plastikového pytlíku a vařena za přísně kontrolované teploty. Vysoce kvalitní příprava potravin ve vakuu. Potraviny se připravují při nízkých a přesně udržovaných teplotách po předem stanovenou dobu. Používáním sous vide vaření se minimalizují tepelné ztráty hmotnosti připravovaných pokrmů, které si zachovávají přirozenou chuť a aroma dané potraviny. Tělo je vyrobeno z chromované oceli. Včetně 6 ks nerezových vložek a výpustného ventilu. Regulace teploty 45-95°C. Hmotnost přístroje cca 14 kg. Díky poklici se silikonovým okrajem je možné dosáhnout vzducho a vodotěsnosti.