Chytré hodinky Recenze Helmer LK 707

Recenze Helmer LK 707

Potřebujete mít neustálý přehled o tom, kde se vaše ratolest nachází? Pak svému dítku pořiďte chytré hodinky Helmer, které jsou vybavené GPS lokátorem, svítilnou, odposlechem i fotoaparátem. Hodinky disponují barevným dotykovým displejem, díky kterému je ovládání neuvěřitelně pohodlné a jednoduché. Přístroj využívá signálu GSM/GPRS sítí a GPS satelitů. Zařízení umožňuje sledování a lokalizaci…

Registrovaný uživatel14. června 2024

jednoduchá obsluha ,kterou zvládne i malý školák pěkná grafika

malá výdrž baterie

Registrovaný uživatel19. září 2022

poměr cena/výkon super, aplikace funguje , jak má

baterka vydrží 3dny

Chtěla jsem pro syna hodinky, které nebudou muset komunikovat s mobilem, hodinky potřebují simku s daty - pak dobře lokalizují polohu, ale nepočítejte s přesností na metry :) ale jinak spokojenost, chat super, voláni srozumitelné, obsluha aplikace srozumitelná.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

8 letá vnučka je velice spokojená a maminka také

Varianta růžové
Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Hodinky plní nejspíš funkci...

Velikost hodinek je naprosto nevyhovující. Velikost je vhodná pro "dítě" od 15 let výš, což je úplně mimo mísu!

Registrovaný uživatel12. září 2021

Fungují (s aplikací v mobilním telefonu) bez problémů.

Syn první hodinky (omylem) utopil v moři, zvolil jsem stejné - byl jsem a jsem spokojen.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2019

Tyto hodinky jsme si vybrali pro dceru z důvodu,že mají funkci GPS a telefonu.Po měsíci používání,nejsme s tímto výrobkem moc spokojeni.Pokud je dcera v nějaké budově,tak GPS ukazuje,že je někde 2km daleko od místa,kde by měla zrovna být.Což v případě nouze je naprosto k ničemu.Na to,že značka Helmer by měla mít nejkvalitnější sledovací zařízení,tak teda nic moc :D Při sledovacím režimu 1m ,je potřeba hodinky nabíjet každý den,protože jinak druhý den po obědě,už jsou totálně vybité. Další co bych vytkla,je to,že jsou narozdíl od jiných chytrých hodinek dost vysoké a dcera má kolikrát problém protáhnout ruku s hodinkama rukávem ven. Problémem je také reproduktor,bohužel když je dcera v kolektivu nebo venku na ulici,špatně slyší volajícího.

Nefunkčnost GPS Jsou příliš vysoké,takže dcera skoro neprostrčí ruku rukávem od bundy,když ji tefegonuji. Výdrž baterie je jeden den.

Celkově bych tyto hodinky moc nedoporučuvala,je to spíše taková laciná hračka.Moc šancí ji u nás nedávám. Už se nám bohužel stalo,že nás 2krát funkčnost hodinek zklamala,když jsme je zrovna nejvíc potřebovali.

Varianta růžové