Pevnost,
Rip-stop
Supr obal
Výběr barev
Cena
Kvalitní produkt za hezkou cenu. Už mám druhý a spokojenost. Používáme k Hamakám.

Pevnost,
Rip-stop
Supr obal
Výběr barev
Cena
skladnost,malá váha
není dodáváno s kolíky
Velikost, váha
Je to přesně to, co jsem potřeboval
Ľahký
Malé rozmery ak je zložený
Proste top spoločník v prirode
Množství upevňovacích bodů/ poutek, soucasti je obal, do kterého lze uložit plachtu a dokoupene koliky, vypinaci lanka a nosnou šňůru(nejsou součástí plachty, je to potreba sehnat jinde). S vyrobky Helikon (obleceni-hlavne kalhoty a kratasy, tarp aj. mam zatim velice dobre zkusenosti).
Vaha, ale odpovida plachtam v podobne cenove relaci, je to spíš vlastnost produktu.
Za sebe určitě doporučuji,otestovano ihned po koupi na vandru v destivych podminkach. Mnozstvi vypinacich bodu (oproti jinym, mozna levnějším tarpum) je určitě vyhoda ve větrném počasí. Za pomoci dvou trekovych hulek, vhodne nosne šňůry, 8-10 vypinacich lanek a 8-10ti koliku se postavi pristresek i bez stromu, na louce.
Rozměr, kvalitní zpracování.
Lehký, sbalitelný, očka k různému postavení přístřešku
Kvalitni zpracovani,rozmery,cena
Velká celta 3 x 3 m, pevná.
Lehká, skladná.