turistický batoh Recenze Helikon-Tex Summit

Recenze Helikon-Tex Summit

Summit je moderní, lehký a pohodlný batoh od známé polské značky Helikon-Tex. Batoh má minimalistickou konstrukci z důvodu zachování co nejmenší váhy. Batoh disponuje extra prostornou hlavní kapsou, ke které vedou dva přístupy: skrze rolovací vršek a skrze přední zip. Na bocích batohu naleznete dvě síťované kapsy na přenášení flašek s vodou či lehké větrovky.

jenda14. listopadu 2024

Doporučení, velikost a potřeba menšího batohu na dvou denní výlety. Použito na vandru a i při myslivecké akci. Prostorný, lehký, na zádech není cítit, záleží na obsahu.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Bezkonkurenční poměr objemu a váhy Pohodlný, bederní pás plní svoji funkci dobře Vnější elastická kapsa Působí solidním dojmem

Je to helikon, takže občas někde trčí nitka atd. Ale to vůbec nevadí funkčnosti.

Varianta Coyote Brown
Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Nemohu ohodnotit-vánoční dárek

Varianta modrý
Registrovaný uživatel16. června 2021

Lehky, prostorny, a to zejmena diky pruznym kapsam a prednimu odepinacimu dilu. Uplne klidne pojme vsechny veci na nekolikadenni prespani v lese. Skvele jsou kapsy na bederaku a predni vstup pres zip. Nadchlo me i rolovaci zavirani. Naprosto nemam co vytknout a jsem rada, ze jsem si tento batoh koupila.

Zadne zapory jsem neobjevila

Pokud shanite lehky a prostorny batoh, ktery se pohodlne nosi a navic dobre vypada, jdete do nej, nebudete litovat.

Varianta šedý
Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Váha Propracovanost Materiál Praktičnost Objem Možnost zvětšení objemu o cca 10l díky rolovacímu zapínání Vstup do hlavní komory z přední strany Bederní + hrudní pás Kapsy na bederáku Závěs na hydraťák Elastická kapsa na přední straně na uložení bundy/pánve/celty Barva +- odpovídá promu

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Skvělý vzhled, skvěle sedí na zádech,dostatek prostoru v batohu

Super batoh

Varianta šedý
Registrovaný uživatel2. prosince 2020

Parádní batoh do kterého se vleze vše co potřebujete třeba na 3 dny .

vanlores22. června 2020

Super batoh. Lehký, prostorný, žádné zbytečné věci.

Doporučuji spíše pro robustnější postavy. Já mám 70Kg a 172cm a všechny popruhy utáhnuty na max.

Varianta černý