Vybavení pro přežití Recenze Helikon-Tex S.E.R.E MO-O06-CD-01

Recenze Helikon-Tex S.E.R.E MO-O06-CD-01

Univerzální pouzdro vyrobené z odolné Cordury 500D, které je určené k přenášení základního survivalového vybavení. K zavěšení pouzdra můžete použít Molle/Pals vazbu, lze nosit na opasku, případně přenášet jako improvizovanou ledvinku.

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

Pěkné zpracování, praktické.

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

Perfektní malé pouzdro, poměrně nenápadné.. Nosím na opasku. Doporučuji, provedení a kvalita materiálu na jedničku..

Registrovaný uživatel18. března 2023

Splňuje očekávání

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Opravdu není co vytknout.

Registrovaný uživatel15. září 2021

Velikost tak akorát, na pár důležitých drobnosti. Pevné zipy , i při úplném rozepnutí obsah nevypadne díky vnitřnímu organizéru. Průvlak na opasek je dostatečný i na široké pásky.

Za mě super, za tu cenu

Registrovaný uživatel21. července 2021

Další kvalitní kousek od Helikonu. Nemám k němu výhrady. Funguje jak jsem si představoval.

Registrovaný uživatel18. května 2021

Potřeboval jsem pouzdro na každodenní věci, jako je švícarák, svítilna, boo-boo kit, slzák, zapalovač, nějakou tu pinzetu. Prostě EDC kapsička na věci, které se během dne hodí, nebo stojí za to mít je v pohotovosti a co v kapse kalhot překáží. Spousta videorecenzí, ale tahle kapsička u mě vyhrávala na plné čáře. Horní poutko na opasek je geniální, skvěle se nosí, díky tomu, že je kapsička níže, než je obvyklé. Díky tomu nepřekáží, nedělá nevzhledný hrb pod trikem, pod mikinou. Velikost přesně akorát, kvalita zpracování je super.

Určitě doporučuji, takhle to má vypadat! Jsem nadmíru spokojený!