Pasují na vícero druhů kalhot, neb se dají dle připravených čar obstříhnout na správný tvar jednotlivých vzorů kalhot..
Vodící čáry jednotlivých vzorů nejsou úplně přesné.
Jako jo, dobrá vychytávka za rozumný peníz.

Vodící čáry jednotlivých vzorů nejsou úplně přesné.
Jako jo, dobrá vychytávka za rozumný peníz.
Pohodlné měkké, zároveň dokáží dobře uchránit klouby, krásně ohebné.
Je to origo Helikon do jejich kalhot. Super, že po mírné úpravě pasují i do gore texu vz.95.
Spíš pro dobrej pocit než pro skutečnou ochranu kolen. Když kleknu na šutr, stejně to bolí.
Za ty prachy dobrý. Nemusel jsem nic stříhat a v pohodě pasují do MCDU kalhot. Absence plastu se ale okecat nedá a při kleku v terénu je třeba na to pamatovat. UF PRO to prostě není. Ale ty stojí v kombinaci měkká + tvrdá ca 1500.
lehké, prakticky nepoznám, že to na těch kolenou mám
Do kalhot od Helikonu (UTP, MCDU, PILGRIM, ...) super věc pokud si potřebujete kleknout.
Pokud máte více kalhot, tak to chce jich koupit víc. Člověk je pak línej to přehazovat.
Rychlá aplikace do kapes, příjemné tlumení nárazů
Při hrubším povrchu moc neeliminují ostré hrany ale to se dá čekat
Uni chrániče,možnost přizpůsobit velikost.
Not too thick, not too thin, provides decent cushioning without being in the way.
Not very expensive.
Once properly fitted they stay in place well.
They live in my bushcraft pants as a bit of protection while I'm kneeling.
They need some trimming to fit the knee pouches of the different trouser models, but the package has a guide for doing so which means it isn't much of a hassle.
Excellent addition to outdoor trousers. I plan to get more as my wardrobe expands.
Za mne nejpohodlnější nízko-profilové chrániče. Rozhodně doporučuji.
Klad je že jsem ještě neměl potřebu chrániče kolen použít.. A to je zcela zásadní...