turistický batoh Recenze Helikon-Tex Groundhog Pack

Recenze Helikon-Tex Groundhog Pack

Batoh Groundhog, od známé značky Helikon-Tex je dokonalý příklad toho, že kompaktní velikost rozhodně nemusí limitovat funkčnost. Tento malý, desetilitrový batoh je skvělým řešením na krátké výlety, jízdu na kole a nebo každodenní nošení. Úložný prostor bez problému pojme hydratační vak, stejně jako oblečení či jiné vybavení. V přední části batohu najdete jednoduchou plochou kapsu s vertikálním…

Honza2. listopadu 2025

Prostě supr.

Varianta Coyote Brown
bull737. července 2025

Nosí se dobře. Na zádech ho člověk ani necítí. Na celodenní výlety dostačující.

Zatím nenalezeny.

Kupoval jsem pro manželku, bez konzultace s ní. V případě, že by se jí nelíbil. Tak bych si ho nechal. Plně jsem se trefil do jejich představ, naprosto ji vyhovuje. Hodnotila ona.

ficls19. března 2025

poměr cena-výkon

málo vnitřních kapes

Produkty od Helikonu jsou kvalitní

Varianta šedý
Steiner15. ledna 2025

Lehký batoh na denní nošení. Nemusím nosit nic po kapsách.

marketa.travnickova2. března 2024

Překvapilo mě kolik se do něj vejde. I přesto jak je malý je dobře řešený. Pevná záda jsou super, perfektně sedí.

Varianta Coyote Brown
Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Akorát velikost, pojme i formát A4 Dobrý materiál Lehký Sedí na zádech

Pouze jedna přihrádka v přední kapse Nemožné rozšířit moduly na suchý zip

Perfektní, cenově dostupný batoh pro EDC

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Potřeboval jsem kompaktní batoh na každodenní nošení. Jsem minimalista, takže žádné vystouplé kapsičky a podobné "ozdoby". Malá kapsa hravě pojme drobnosti. Do větší se v pohodě vejde oběd do práce i lehká bunda. Kladem je i závěs na vodní vak. Nosí se pohodlně a zatím bez zjevných problémů. Věřím ,že mi vydrží dlouhou dobu.

Uvítal bych převlek proti dešti (pláštěnku) v reflexní barvě. Nemyslím si,že batoh zadrží déle trvající déšť. Ale zatím jsem to nezkoušel. Reflexní prvek kvůli pohybu v blízkosti komunikací a pro lepší viditelnost v noci.

Výrobek splňuje všechny avizované funkce,takže za mě *****.

Varianta černý