Recenze Helikon-Tex Greyman Denim Mid SP-GTJ-DD

Riflové kalhoty Greyman Denim Mid od značky Helikon-Tex z kvalitní džínoviny úspěšně kombinují civilní vzhled a taktické využití. Kalhoty poskytují volnost pohybu a zároveň vysokou odolnost. Mají elastický pas, zapínání na zip a místo horního knoflíku suchý zip.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 14 recenzí pomocí Seznam AI

Kalhoty Helikon-Tex Greyman Denim Mid jsou chváleny pro svou pohodlnost, praktičnost a odolnost. Uživatelé oceňují pružný materiál, přizpůsobitelný pas a promyšlené kapsy. I přes občasné stížnosti na nízký pas a rozepínání zipu jsou kalhoty hodnoceny jako vhodná volba pro každodenní nošení i náročnější aktivity.

• Pohodlné při nošení a pohybu
  • Praktické kapsy na mobil, zásobníky i osobní věci
  • Suchý zip v pase umožňuje přizpůsobení velikosti
  • Pružný a odolný materiál
  • Dobře sedí i na silnější postavě
  • U některých variant se objevuje nízký pas
  • Občas se rozepíná zip u poklopce
  • Časem blednou barvy

novawi123. ledna 2026

Provedení. Moderní střih a materiál s velkou životnosti, který je velmi elastický a přizpůsobí se pohybu v každé situaci. Koupil jsem již podruhé.

Skvělá volba do kina i do terénu.

jiri.pachole13. prosince 2025

Super, první mě vydrželi 5 let .

Dobrý střih

Varianta L-R
akustika29. května 2025

Dobrý střih, praktické kapsy, zapínání v pase na suchý zip. Průžný materiál. Je v nich pohodlná střelba ve stoje, kleče i v sedě.

Za mě super produkt

Varianta XXXL-R
frantisek.knourek14. května 2025

Pocitem spíše tepláky než džíny, takže velmi pohodlné. Na první pohled neroznatelné od klasických jeans a se spousty praktických kapes. Velká výhoda prodloužených velikostí.

vojtechsubi21. července 2024

Dokonale plní co mají

Časem blednou, ale co, mám tedy troje různě barevné jeany

Pět a půl pračky Whirpool, značka vítězů.

fanourakratka20. dubna 2024

Příjemný materiál. Kvalitně zpracovaný a promyšlený produkt jako vše od Helikonu:).

Varianta XXXL-L
jmraz842. února 2024

Pohodlné, dobře padnou, praktické

konecny4. ledna 2024

Pohodlné s elastanem. Super na chladnější období.

Hoffmann Libor6. prosince 2023

Hodně se blíží klasickým džínům. Kapsy výkon-cena. Dobré zpracování. Často.

Trochu více bavlny. Nedostatky zatím nevidím.

O.K. Výkon-cena.

Registrovaný uživatel26. května 2023

Pohodlné, dobře sedí, vydrží, fajn kapsy

Pohodlné kalhoty do práce i na střelnici

Varianta 3XL-R
Registrovaný uživatel17. března 2023

Super pohodlné, sedí a i kdyby ne, dají se v pase lehce upravit suchým zipem. Kapsy jsou prostorné, ale zase ne žádné balóny, které by zavazely. Pohodlně se mi tam vleze můj 6,5" mobil a dá se i vcelku pohodlně zase vylovit (ARko nemám tak zásobníky jsem nosit nezkoušel :D )

někdy se stane, že mi sjede zip u poklopce. Asi tím jak je to špatně zapnuté na ten suchý zip, nebo nevím.

Za mě určitě super koupě a s produkty od Helikon-Tex jsem dlouhodobě spokojený. Koupím si zase!

Registrovaný uživatel21. února 2023

Každý den 6 km na kole nehledě na počasí a v práci 8 hodin fyzická práce i kancelář. Rychle schnou, perfektně pruží a sedí i na silnější postavě. Na systém kapes se rychle zvyká.

Mám už druhé, jsou to perfektní EDC kalhoty

Registrovaný uživatel19. ledna 2023

Kapsy Pohyblivost Sucháč v pase (místo knoflíku)

střih alá "nízký pas"

Super džíny, po pár dnech na zvyknutí nenosím nic jiného. Horizontální kapsy "na zásobník" skvěle udrží mobil :).

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Měřím 182cm mám cca 82 kg.. Dle tabulky bych měl vzít XL a to je v pase fakt veliké. Takže výměna a objednáno L. Kalhoty jsou pohodlné na rozdíl od jiných modelů od helikonu, které při stejné velikosti mají jiný střih a úzké nohavice a na úplně pohodlné nošení to není. V těchto není problém kleknout, udělat dřep. Ve předu není knoflík, jen suchý zip tak uvidíme jak dlouho vydrží. Zatím jen vyzkoušené. Uvidíme co udělá nošení a praní.