Recenze Helikon-Tex EDC Pack 18 l

Batoh EDC (Every Day Carry), jak už samotný název napovídá je kus vybavení, který doslova nosíte a chcete nosit každý den. Takový batoh by měl ideálně být co nejjednodušší, univerzální a promyšlený. Přesně takový je i EDC PACK. Batoh má prostornou, dvoukomorovou konstrukci bez jakékoli vnitřní kapsy, pouze s poutkem na umístění hydratačního vaku.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 13 recenzí pomocí Seznam AI

Helikon-Tex EDC Pack 18 l je odolný a praktický batoh s kvalitním zpracováním, který dobře sedí na zádech. Uživatelé oceňují možnost rozšíření a přizpůsobení, ale někteří zmiňují chybějící vnitřní organizaci a ochranu proti dešti. Pro běžné nošení a jednodenní výpravy je vhodný, ale pro náročnější použití je třeba dokoupit příslušenství.

• Kvalitní zpracování a odolný materiál
  • Dobře sedí na zádech a pohodlně se nosí
  • Praktický a prostorný
  • Možnost rozšíření a přizpůsobení
  • Odolná Cordura a zipy YKK
  • Chybí vnitřní kapsy a organizér
  • Nemá pláštěnku a minimální zátěr proti dešti
  • U některých variant chybí postranní kapsy na láhev nebo deštník
  • Velcro plát v menší kapse je špatně přišitý
  • Zipy jdou zpočátku ztuha

lukac.z22. května 2026

Od Helikon vše super

Varianta černý
BT23. října 2024

Pěkný batoh, praktický, rychlost dodání.

Varianta šedý
pavlusap3. ledna 2024

Malý a přesto prostorný Modularita a možnost si jej přizpůsobit Skvělý zpracování

borufkajcze2. ledna 2024

výborný materíál a provedení

přivítal bych vntřní kapsy

super :-) jsem spokojený

Varianta zelený
Registrovaný uživatel13. července 2023

Perfektni zpracovani a design. Velice prijemne se nosi.

Chybi mensi kapsy na drobnosti.

Jsem spokojeny.

Varianta Adaptive Green
Registrovaný uživatel7. července 2023

Odolný Praktický Možnost rozšíření

Super batoh na jednodenní výpravy, za super cenu.

Registrovaný uživatel29. května 2023

Dobře se nosí

Varianta černý
Registrovaný uživatel25. dubna 2023

Za ty penize paradni batoh z bytelneho materialu.

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

Skvělé zpracování a materiál.

Registrovaný uživatel4. února 2023

Velikost pro nošení každý den. Potřeba batůžku který můžu vzit i na motorku. Dobře sedí na zádech.

Uvital bych v přední kapse ještě vložený organizér, ale koukal jsem, že jde dokoupit ikdyž stojí skoro jako celý batoh. :-(

Výkon vs. cena = OK

Varianta Adaptive Green
Registrovaný uživatel28. října 2022

Popruhy, hmotnost, obsah, kvalita a dobře se musí.

Ne. Snad, možná, zipy jdou trošku z tuhla. Ale to se poddá.

Registrovaný uživatel27. prosince 2020

Cordura Zipy YKK

- je to polský holobyt...Helikon-tex se v tomto případě za cenu přesahující 1000 Kč moc nepředvedl... - uvnitř není prakticky nic kromě dvou hlavních komor, ani kapsa na pitný vak.. - v menší kapse je velký velcro plát na uchycení přídavných kapes a organizéru, ale toto si musíte dokoupit zvlášť a velcro plát plandá na přepážce, protože je přišit jen diagonálními stehy ve tvaru písmena "X", které nedokáže velcro pevně fixovat. - chybí postranní kapsy na deštník či láhev s vodou - přídatné kapsy a držák na lahev na vodu jsem objednal od Číńanů z "Ali", kde je mnohem větší výběr a za lepší ceny než nabízí samotný Helikon-tex -baton nemá pláštěku a Cordura má jen minimální zátěr, tudíž "taktický" batoh v dešti netakticky promokne - pláštěnku jsem rovněž dokoupil z "Ali"

Suma sumárum nic moc. Kupováno pro manželku, která jej chtěla, já osobně bych si ho nekoupil.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2020

Myslím si, že jsem vybrala skvělý dárek pod stromeček. Batoh se mi líbí, jednoduchý, prostorný. :-)

Varianta zelený