Pánská mikina Recenze Helikon-Tex Alpha Tactical Green Olive

Recenze Helikon-Tex Alpha Tactical Green Olive

Taktická mikina Alpha v zeleném provedení je zdokonalená verze klasického modelu Alpha. Má další kapsy na pažích se suchým zipem pro snadnou personalizaci. Teplejší mikina s řady UTL přizpůsobené k nošení samostatně jako bunda nebo v kombinaci s vnější nepromokavou bundou. Skladná, lze snadno přenášet v kapse nebo batohu a použit, pokud vám bude zima.

MF22. ledna 2026

Mikina velikosti XXL sedí na velikost cca 176 cm a 110 kg. Střih je velice pohodlný Hlavní zipy se dobře ovládají Dostatečně dlouhé rukávy

Mikina mohu v tuto chvíli hodnotit velice kladně. Přijemná, velikost sedí, dobře se nosí. I ve větším mrazu je to super druhá vrstva. Ani na krku neškrábe, do zipu se nechytají vousy. Za mě spokojenost.

Varianta XXL
daak7. ledna 2024

Pěkný a kvalitní materiál, jako střední vrstva ideální v tomhle počasí. Jsem velice spokojen a tím pádem doporučuji.

Varianta M
Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Super střih výborný materiál velice pohodlné.Za mně naprostá spokojenost díky

Varianta XXL
Registrovaný uživatel25. prosince 2020

Příjemná na tělo,dobře se nosí.

Kapsy na rukávech jsou zbytečné.

Varianta M