Recenze HEKO Škoda Kamiq 2019- přední a zadní ofuky oken

Protiprůvanové plexi deflektory bočních oken automobilu od firmy Heko jsou určeny pro automobil Škoda Kamiq (od roku 2009 a dále). Ofuky oken poskytují přirozenou cirkulaci vzduchu v automobilu, což nabízí výhody jak pro předcházení zamlžování oken, tak i např. pro kuřáky. V deštivém počasí při pootevřeném oknu zabraňují vtékání vody dovnitř vozu.

suck.miroslav22. září 2025

omezení průvanu, ofuky dobře drží na oknech

19drastaradoslav774. srpna 2025

Ostré hrany. Zhoršují výhled z vozu. Oboustranné samolepicí pásky nefunkční. Nesedí úplně přesně.

josef.zmek29. července 2025

lépe se jede s otevřeným oknem

mnohonásobně se zvýšila hlučnost, všechny okna po instalaci byly týden zavřená, aby sklo nedrhlo o hrany výlisků.

to samé jsem měl na Octavii a celkový hluk byl menší než teď instalace je docela dobrá, jen to chce hodně citu na ty kovové sponky

moni.mira28. dubna 2025

Ty plíšky jsou k ničemu

Registrovaný uživatel21. července 2024

Nasazení proběhlo bez problémů, pasují přesně.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Koupil jsem nové auto, ofuky super, díky

Naprostá spokojenost, děkuji

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

jizda s pootevřenými okny a nefouká do auta měl jsem ofuky i ujiného auta pouzívám je stále

Registrovaný uživatel9. července 2022

při otevření okna tolik netáhne, není hluk, při dešti lze mít částečně otevřené a neprší

Registrovaný uživatel8. května 2022

perfektni .doporučuji.