Homeopatikum Recenze Heel Viburcol čípky 12 ks

Recenze Heel Viburcol čípky 12 ks

Homeopatický přípravek užívaný tradičně v homeopatii ke zmírnění stavů neklidu a podrážděnosti s horečkou i bez horečky, zejména u kojenců a dětí (např. prořezávání zoubků, mírné bolesti břicha, nespavost). Čtěte pozorně příbalový leták.

kamcaronischova5. prosince 2025

Vynikající pomocník Žádné teploty při růstu zubů Klidné spaní Spokojené dítě

Dagmar Vincencová7. listopadu 2024

nefunguje u dětí starších 1. roku a silnějších obtížích

zbytečné čekání na zázrak přírody, který se u starších dětí nedostaví ani u mírné bolesti.. rovnou saham po Panadolu, bohužel, ale u něj s jistotou vím, že mému dítěti, které si jako autista nedokáže rict, co ho trápí a jen pláče, stoprocentně pomůže do 15 minut..

Registrovaný uživatel12. září 2024

Za mě je to spíše placebo efekt, nejsem důvěřivá v homeo. Podávala jsem při větší nemoci, teplotě spolu s léky na teplotu, takže efekt zkreslen jinými léky. Dcera nerada čípky, takže nemohu použít častěji.

Registrovaný uživatel19. července 2023

odpovídá údajům v popisku,vybráno z důvodů vyzkoušení a ohleduplnosti vůči organismu.tzv.nemá vedlejší účinky negativní.tzv.nezaznamenáno.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Používám na teploty,na bolest bříška,nespavost jsme velice spokojený,škoda že není jen větší balení

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Detem pomuze od horecky,na kasel,nachlazeni,na bolest jak rostou zoubky,na nocni mury,beru to pro nase dite jako vselek.

Skoda,ze se delaji jenom cipky. Od 1 roku uz moje deti cipek nechcou. Ale kdyz je moc ouvej,tak je jeste nejak prekecam.

Iva Rysová4. ledna 2023

Pomocník při růstu zubů a neklidu u miminek.Nedam na něj dopustit,fungoval a funguje u všech mých děti na jedničku.

Registrovaný uživatel30. října 2022

Naše záchrana při růstu zoubků

Časem přestal zabírat

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Synkovi vyhovují, je to náš pomocník při trápení se zuby a zvýšenými teplotami.

Registrovaný uživatel31. července 2022

Ucinek se projevi pri pravidelnem pouzivani, pri jednorazovem pouziti necekejte od homeopatika zazrak. Pouzivam u dcery od narozeni, pomaha zklidnit pred spanim, zlepsuje a urychluje prubeh pripadne nemoci, zmirnuje projevy nachlazeni jako ryma, kasel... Davam i pred a po ockovani..lip se s tim to telicko vyrovna

Registrovaný uživatel20. března 2022

Skvěle funguje na sklidnění po očkování, při horečce a při nespavosti.

Registrovaný uživatel17. července 2021

Vzdycky pomohl od proplakanych noci

Registrovaný uživatel1. dubna 2021

Vůbec žádný účinek :(

Registrovaný uživatel25. března 2021

Pomáhá s neklidem a pláčem při růstu zubů miminka

Malé balení

Škoda, že se nedá koupit větší balení. Při akutních problémech je 12 čípků za dva dny pryč.

Registrovaný uživatel29. června 2019

Při použití při prvních projevech nemocí zklidňují průběh nemocí. Při prořezávani zoubku zklidňují noční spánek U nás funguje

Registrovaný uživatel8. června 2019

Dobrý prostředek při prořezávání zoubků(ovšem ne u všech dětí zabere),při kolikách a potížích s vyprazdňováním a zabírá i jako doplněk k očkování..

Vyšší cena

Registrovaný uživatel31. května 2019

Pomáhají když našim dvojčatům rostou zuby, během čtvrt hodiny po podání je po řevu. Doporučuji vyzkoušet.