Elektrocentrála Recenze Hecht IG 2201

Recenze Hecht IG 2201

Invertorový generátor Hecht IG 2201 s 1x zásuvkou 230V, 1x 12V DC, 2x USB 5V pro nabíjení citlivé spotřební elektroniky (mobily, tablety, atd.). Má 4-taktní jednoválcový motor OHC chlazený vzduchem. .

Martin Sýkora31. července 2025

Slušný výkon za rozumný peníz. Přiznám se že jsem váhal, přeci jen lednice má velký náběhový proud. Ale ukázalo se že lednici sepne, byť, samozřejmě se slyšitelným poklesem otáček. Ale to není na závadu. Za mne, dostatečný výkon, uvidíme jak to bude se životností, zatím hodnotím jednoznačně kladně.

tondam11. června 2025

Vhodná náhrada do domácnosti v případě nehody v dodávce elektřiny.

Zápory neznám.

Ještě jsem neměl možnost odzkoušet stroj.

michal.hatlak6. června 2025

Je to OK. Jen je trochu nesoulad s náplní oleje a prodávaným olejem v obchodě

Registrovaný uživatel16. října 2022

Měl jsem z ní strach, zbytečně. - ukazatel paliva, USB, normální zásuvka, možnost napájení 12v, eco režim, robustní víčko nádrže, dobrý přístup k servisu, váha lehká, voltmetr v digi, přesný Inventor, zvládne dost. Za ty peníze asi nic moc jiného a kvalitnějšího nekoupíte. Doporučuji.

Občasné horší studené starty. Svíčka vyřeší hodně. 5hodin zabeh, udělat olej a každých 25mth další...

Mám 2kw Heron, již druhou a také odešla cca po 30mth. Tato potvora drží, bez sebemenšího náznaku smrti... Servis oleje každých 25mth je sice časté, ale 0.35l a deset minut práce..... To se dá přežít...