Elektrický skútr Recenze Hecht Citis

Recenze Hecht Citis

Elektrický skútr Hecht Citis se vyznačuje svou modrou barvou. Tento skútr je ideální pro ty, kteří hledají dopravní prostředek s dobrou dojezdovou vzdáleností. Na jedno nabití je schopen ujet až 60 kilometrů, což ho činí vhodným pro delší cesty po městě nebo pro kratší výlety do přírody. Hecht Citis dosahuje maximální rychlosti 45 km/h, což je dostatečná rychlost pro pohodlnou jízdu po městě.

3 recenze

Ondřej Španěl15. dubna 2025

Tichý, nevyžaduje téměř žádnou údržbu, vypadá hezky a dobře se řídí, jezdí levně

Dojezd 60 km naprosto nereálný. Když byl skútr nový, bylo to v mírně kopcovité krajině cca 30 km, po 1000 km ujetých během několika let to kleslo na cca 15 km, takže je to tak na nákup po městě, víc nic. To vše kombinováno s tím, že ukazatel nabití je úplně na nic, když pustíte plyn, tak i skoro vybitá baterka se ukazuje jako plná, naopak jakmile přidáte, i plná se tváří jako prázdná, takže nikdy netušíte, kdy vám šťáva dojde

Myšlenka dobrá, ale provedení nic moc. Pokud se mi nepodaří sehnat nějaké jiné baterie, asi ho vyřadím.

Varianta modrý
Antonín Řídký17. dubna 2022

Vypadá hezky jede solidně. Vhodné do města, na krátké vzdálenosti.

Deklarovaný dojezd 60 km je nereálný Reálný dojezd maximálně do 40 km. Měření nabíjení baterky absolutně k ničemu. Po rozjezdu baterie spadne na polovinu. Manuál pouze všeobecný, nepřehledný.

Nejhorší kup v mém životě, manželka váží do 70 kg, do práce to má 17 km po rovině, dojede jen tak tak tam a zpadky. Já mám 130 kg dojedu tak 25 km. Reklamace neuznaná, baterky ani nepřeměřili, skútr nabitý tak napůl tak jak jsme ho dovezli.

Varianta stříbrný
Zbyněk Grygar18. března 2022

Mám dva roky na gelový najeto 4000 km a baterky umřely motor super táhne kopec nekopec.

Gelové baterie moc špatný.

Stroj dobrej až na baterky, pořídil sem li-on o stejné kapacitě a lepší dojezd vyšší rychlost.

Varianta stříbrný