S výrobkem jsem spokojen
Bohužel jednání zaměstnance bylo jedním slovem otřesné. Když pominu, že štípačku dřeva dovezl na paletovým vozíku do středu prodejny a řekl, ať si ji odvezu a naložím sám (cca 110 kg). Tak nemohu pominout jeho neodbornost a aroganci. Když jsem odmítl přikoupit prodlouženou záruku na štípačku dřeva (čímž jsem ho zjevně nepotěšil), tak mi nabídl hydraulický olej do štípačky. Zeptal jsem se ho, jestli v štípačce již je, nebo jestli je suchá. Bylo mi řečeno, že je suchá a olej potřebuji. Tak jsem jej koupil, sám si naložil a odjel domů štípačku nainstalovat. Sestavení je jednoduché a intuitivní. To píši , protože návod na instalaci je pro více modelů štípaček a zcela neodpovídá realitě daného modelu. S tím se ale dá žít. Horší bylo, když jsem odšrouboval zátku a začal nalévat 3,5 l oleje (dle návodu) . Po nalití 2 dcl oleje už tekl ven to znamená , že olej byl již nalitý od výrobce. Odsál jsem množství co jsem před tím napustil a štípačku vyzkoušel. Jsem s ní spokojen.
Tak a teď to nejhorší. Následující den jsem si dal tu práci a stavil se v Brně na prodejně , abych řekl onomu odborníkovi z firmy Hecht, jak to s tím olejem je. Prvně mi bylo řečeno, že jestli nejsem spokojený, tak to mám vrátit , že mi vrátí peníze. Když jsem reagoval, ze se štípačkou jsem v pohodě, že mám problém s jeho odborností a chováním ke mě jako k zákazníkovi. Bylo mi sděleno, že se mi omlouvá a že si mám stěžovat. To právě dělám. Čím mne, ale úplně dostal byla jeho věta : jsem č..ák. Tolik sebereflexe jsem opravdu nečekal.:-)
Již nikdy více v této prodejně nenakoupím. Sortiment za to nemůže, je to jako vždy o lidech. Opravdu jsem myslel, že toto už v dnešní době není možné.