Drtič větví Recenze Hecht 6300 XL Silent

Recenze Hecht 6300 XL Silent

Hecht 6300 XL Silent je válcový drtič větví navržený pro efektivní a tichý provoz. Tento drtič dokáže zpracovat větve o průměru až 4,5 cm, které automaticky vtahuje mezi zuby a drtí na kousky o velikosti 1–3 cm. Výsledný materiál je ideální jako mulč nebo palivo. Zařízení je vybaveno prostorným sběrným boxem s objemem cca 60 l a funkcí ochrany proti přetížení pro bezpečné používání.

michaelmoravec29. listopadu 2025

nic moc, čerstvé větve to spíš žvýká, než dělí

už bych si to nekoupil

pavelmachack12. listopadu 2025

Zatím dobrý.

stanislav_s11. listopadu 2025

Bez uhlíkový motor, pevná konstrukce, tichý chod

susa4. července 2025

Za dvě hodiny cca 0,5 m3 drtě, Nezastaví se, co projde k drtící hlavici - rozdrtí.

Škoda, že nemá oddělitelný stroj od podstavce, byla by jednodušší přeprava, ale za tu cenu - super stroj.

neuschlova22. června 2025

Tichý chod. Jednoduchá obsluha.

adamecms5. května 2025

doporučuji, tichý, silný.

pazderka.josef5. května 2025

Je výkonný a relativně tichý,

Při slabších větvičkách dochází u jedné strany k jejich nabalování. Odstranění i s použitím reversního chodu je obtížné.

Potřeboval bych vědět, zda mohu amatérsky v krajní nutnosti odmontovat boční výko a tak lépe vyčistit uvázlé větévky, Jsem zklamaný z toho, že na můj emailový dotaz na servis Hecht Kolín mi nebylo odpovězeno.

koudelovi26. dubna 2025

rychlá kompletace

není vůbec patrné,jak instalovat rukojet pro snadné převážení.není nikde popsáno.