Drtič větví Recenze Hecht 6285 XL Silent

Recenze Hecht 6285 XL Silent

Hecht 6285 XL je drtič vybavený ozubeným válcem. Díky tomu se jedná o tichý stroj, který si sám dobře natahuje drcený materiál. S elektrickým motorem o příkonu 2800 W zvládne drtit větve až do průměru 4,4 cm. Drcený materiál padá rovnou do 60 l boxu – koše, díky čemuž při práci nevzniká prakticky žádný nepořádek.

niobisoft27. března 2025

Jednoduchá manipulace Jednoduchá obsluha Obrovský koš na štěpky Naprosto blbuvzdorné i bez čtšní návodu

Petr Mišun5. března 2025

funguje a teprve se seznamujeme :-)

Registrovaný uživatel14. března 2022

Tichý, dobře ovladatelný,

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Dělá přesně co má. Na mulčování ideální, některé větve sice rožvýká,ale celkový efekt je hodně dobrý. Používám cca 3 týdny a bez problémů.

Cena vs výkon, inspiroval jsem sousedy, už si je také zakoupily.

Registrovaný uživatel2. února 2018

Méně hlučný než štěpkovač, pro nepřízeň počasí, jsem s ním pracovala pouze 2x, ale vzhledem k tomu, že nechci obtěžovat sousedy pálením větví, jeví se mi jako rychlý a výkonný pomocník v zahradě. Plusem je také výsledný produkt, dřevěná drť, která se dá použít jako mulč a na zatížení netkaných textilíí v keřových partiích, kde je nežádoucí prorůstající plevel.

pro krátké uvedení do provozu zatím nezjištěny, snad to tak i zůstane.