Recenze Hecht 2416 QT

Kvalitní elektrická řetězová pila s motorem o příkonu 2400 W a délkou lišty 40 cm. HECHT 2416 QT je vybavena plynulým rozeběhem motoru SOFT START, ktrerý omezuje proudové nárazy pri spuštění a díky tomu nedochází k vyhazování jističů domovních rozvodů. Zárověň je vybavena rychlonapínámím řetězů, díky tomu zvládnete napínání řetězu bez použití nářadí. Pila je neocenitelným pomocníkem v zahradách…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Hecht 2416 QT vykazuje závažné konstrukční nedostatky, které ovlivňují bezpečnost a funkčnost. Výkonný motor a plynulý start jsou vyváženy opakovanými stížnostmi na padající řetěz, vychylování lišty a nedostatečný tlak. Doporučení k nákupu je opatrné, zejména pro uživatele vyžadující spolehlivost a bezpečnost.

• Výkonný motor
  • Řeže
  • Plynulý start
  • Dobrý výkon
  • Nebezpečná konstrukce s vychylováním lišty
  • Neustále padající řetěz a nemožnost dotáhnout
  • Nedostatečný tlak při štípání
  • Zvuky po vypnutí motoru

Jan Kadlec7. dubna 2026

Česká značka Řezné ústrojí Oregon 40 cm, 2400 W, soft start

Pila je asi dobrá, ale obdržel jsem kus s poruchou na elektro, tj. šla ihned na reklamaci, od té doby čekám Beznástrojový upínací mechanismus a jeho plastová krytka jsou protivné, ale nemám srovnání s konkurenčními výrobky.

Normální pila v téhle cenové hladině

vceli.farma.nosalovi8. října 2025

Plní očekávání, plynulý start, dobrý výkon

Petr Novák22. dubna 2023

Řeže

Nelze dotáhnout řetěz, po každém řezu je nutno povolit, napnout pákou a zas utáhnout.

Hodil bych jim ji na hlavu, ale jak to tady čtu, zřejmě se mnou vyběhnou. Rozhodně nedoporučuji!

Registrovaný uživatel17. dubna 2022

Výkonná, malo hlučná,

Po vypnutí vydáva, zvuky ktoré by nemali byť. Ale myslim si že je to vada len mojej pili, pretože znami ma tu istú a ta je v pohode

Dobra manipulácia, vykonna, super sa z ňou pracuje

Registrovaný uživatel27. října 2020

Nová štípačka na dřevo nám nerozštípne polínko. Nemá tlak. Museli jsme ji sami na vlastní náklady odvézt do prodejny k reklamaci a už 14 dní čekáme, kdy bude opravena.

Registrovaný uživatel20. března 2020

Výkon motoru

Hybnost lišty, neustále padá řetěz a nejde to dotáhnout

Hecht reklamaci neuznává

Registrovaný uživatel5. listopadu 2019

nízká cena

nebezpečný výrobek

po nařezání asi 1m3 jsem si všiml že se začíná hýbat vertikálně lišta, reklamoval jsem výrobek a vrátili mi ji s vyjádřením že je to v normě. Lišta se vychyluje ve špici během řezání o 4 cm.