dobrá spojitelnost se stavebním vysavačem Metabo

Hecht 1660 má konstrukční nedostatky, které ovlivňují jeho funkčnost, zejména při odsávání a odolnosti převodů. Pro jednoduché úkony a lehké frézování může vyhovovat, ale při náročnějších pracích se projevuje nedostatečný výkon a poruchovost.
dobrá spojitelnost se stavebním vysavačem Metabo
Nepoužitelné do vnitřních prostor. Odsávání nefunguje, protože je v něm umístěn šroub držící kryt a průchod se prakticky ihned ucpe (kdyby se ten spoj odstranil, věřím že se to zlepší) výkon je diskutabilní, řezal jsem pouze do omítky a stroj se každou chvíli zastavoval. Bohužel, chybná koupě.
K ničemu!
Frezuje podle mých predstav
Spokojenos.
Malá lehka
Menší vykon
Za ty peníze super
Po deseti minutách práce se zničil plastový úhlový převod.
Motor 1600W a převody z plastu.Není k ničemu, jen starost s reklamací.
Pracuje jak má. Jednoduchý pracant.
Nic horšího snad neexistuje, v pálené cihle se zastaví na každém cm.
kvalitně zpracované, plynulý rozběh
Soft star
Příruba odsávání má uprostřed vložku se šroubem. Tudíž na odvod suti a pracu zbývá nahoře a dole cca 3mm díra. V praxi to znamená že po 5cm frézování se odsávání ucpe. Vyndat hubici, vyklepat a znovu. Designoval to úplný de.il.
V interiéru naprosto nepoužitelné
Fungovalo to hezky
Motor zacal jiskrit asi po 5 hodinach uzivani. Reklamuju...
Velice funkční a účinný
Malá účinnost odsávání, větší podíl vyfrezu jde mimo odsávání.
Jinak bez problému, můžu doporučit.
Jede a jsem spokojeny
Vmiste kde nasazujete vysavač at se nedusite prachem je vystuz a ucpava se to nejak jsem nepochopil jak to tam mohl vyrobce dat
Za ty peníze splnuje to co jsem očekával