lehký a nenáročný křovinák

Ergonomie
Dobrý
výkonný
Není co řešit!
Vzhledem k ceně velmi dobrý.
Cena super 1999,- v akci, první sekání bez problémů, výkonný, dobře startuje,málo žere benzín :-)
Nenáročný stroj, jednoduchý na údržbu
Žádné protože jsem tento produkt nezakoupil a jen dělaj z lidí voly že je v akci a pak ňeni a udělal jsem dobře podle recenzí je to krap a lidí vyhodily penize
zatím kvalitní
Špatně umístěný vypínač na rukojeti. Při manipulaci se dotykem vypne. Za hodinu minimálně 5x, vlastní zkušenost.
Udělat vypínač jinak, tak by šel.
Zatím spokojenost
Poměrně slušný výkon za slušnou cenu.
V balení není popruh na nošení a ani v obchodě na tuto skutečnost neupozornili.
Po dokoupení nutných doplňků zatím vše v pořádku.
Výborná cena
Trochu víc vibruje při práci
Výkonný křovinořez
Zatím spokojenost
poměr cena-vykon,velka nadoba na benzin
zatím nic v pohodě
Cena, výkon
Váha, použité materiály, spotřeba
První dojmy. Za tu cenu jsem to zkusil, po dvou sečeních vypadá vcelku výkonný pro nenáročné použití. Trojzubec a zvláště strunová hlava je k smíchu, vypadají jako atrapy. Při pokusech o první výměnu struny jsem hlavu vztekem málem rozdupal. Jo a dělá vír v nádrži, množství benzínu, které vám vydrží u Stihlu či Husqvarny hodinu, je za dvacet minut pryč. Olej s benzínem nestandardně 1:40, nepříjemné, musí se na to myslet a míchat zvlášť. Váha je samozřejmě šílená, cca 2-3 kg navíc. Dlouhodobou spolehlivost posoudím časem, uvidím, zda ta hračka něco vydrží.
Dobrý výkon,
super cena ani ne dva tisice
hodně těžký, docela hodně vibruje při určitých otáčkách motoru
na občasné sekání stačí ale kdo seká často ať se poohlédne po něčem lehčím
Jen jsem ho zatím s montoval
výkon
cena