Vrtačka Recenze Hecht 1055

Recenze Hecht 1055

Vrtačka Hecht 1055 je stolní vrtačka od výrobce Hecht, která se vyznačuje elektrickým pohonem. Tento typ vrtačky je ideální pro práce, kde je potřeba vysoká přesnost a stabilita. Vrtačka má příkon 0,5 kW, což zajišťuje dostatečný výkon pro většinu běžných prací. Maximální otáčky dosahují hodnoty 2700 otáček za minutu.

michal.silak29. ledna 2024

Příznivá cena Zpracování materiálu pro hobby využití dostatečné 16 mm sklíčidlo 10 převodů

K hobby využití na vrtání do dřeva naprosto dostačující. K vrtání železa a tvrdých kovů to není na každodenní činost. Tam doporučuji zakoupit produkt od deseti tisíc výše. Co rozhodně doporučuji, tak přikoupit k vrtačce hned svěrák na vrtačku. Plechová podlážka není vůbec stabilní.

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Na domácí kutilství paráda

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

Klínový řemen vydržel vyvrtání 8 děr 12 vrtákem pak se vrták zastaví nelze již napnout řemeny jsou jako žužu.! Držák kličky sklíčidla praskl hned po 1. vyndání .

Raději kupit starý poctivý stroj ..?

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Do týdne dvě závady sám jsem je opravil.

Chránič sklíčidla se ulomil třetí den používání, motor neběhal asi za týden hlavní vypínač nešel zapnout tak jsem ho vyřadil. Jinak docela spokojen .

Registrovaný uživatel26. července 2022

Jednoduchá obsluha, cena, přesnost zatím nemám ověřenu

myslím, že cena odpovídá kvalitě, žádné nedostatky

Výrobek splnil očekávání.

Registrovaný uživatel22. března 2022

Velmi dobrý hobby výrobek, průměr vrtáku do 16mm má v této cenové relaci jen tento výrobek. Snadné setavení, celkem tichý chod.

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Na takové menší domácí kutilství stačí

Registrovaný uživatel1. června 2020

Vrtačka funguje bezvadně.

Po složení je nutné ihned napnout klínové řemeny, při prvním vrtání po sestavení a zprovoznění se mi vřeteno zastavilo. Očekával jsem trochu masivnější materiál hlavní základny a stojanu. Posuvná základna se při vrtání větším vrtákem do kovu lehce prohýbá.

Registrovaný uživatel26. října 2019

Slabší motor