Má drážky pro zasunutí prkna pro nohy jen do půlky výšky židle, takže pro děti asi tak 7let až dospělost není podpora pro nohy.

Židle s kvalitními šrouby (ocenil manžel při sestavování), 18m dceři se v ní sedí dobře, naučila se posadit sama pod dohledem.
Kvalitní rostoucí židle.
Kvalitní, pevná židlička. Lehko se skládá a udrží i dospělého.
Židlička je krásná na pohled a konstrukčně pevná a stabilní. Myslím, že to byl dobrý kup. Snad bude sloužit mnoho let.
Opravdu variabilní
Vyšší cena
Kvalita materiálu. Jednu máme už doma a ta je super. Koupili jsme druhou pro druhého syna a má širší sedatko, takže deska pod nohy vypadavá...zjevně špatná série.
Dítě na ni rychle vleže,má pás na připoutání, pro mladší fajn zábrana,lehce se omývá,je stabilní,lehce omyvatelná
stabilní, pevná, vypadá kvalitně, přijatelná cena
Židlička je naprosto perfektní, máme ji v bílé barvě a dokoupili jsme na ni i novorozenecký nástavec Hauck bouncer. Věřím, že ji naplno využijeme i další léta a bude to náš rodinný společník.
Poměr cena a kvalita je naprosto perfektní. Jsme moc spokojeni.