Teploměr osobní Recenze HARTMANN Veroval DuoScan 2 v 1

Recenze HARTMANN Veroval DuoScan 2 v 1

Teploměr Hartmann Veroval DuoScan 2 v 1 je ideálním pomocníkem v případě onemocnění malých dětí i dospělých. Dotyková infračervená technologie dovoluje změřit tělesnou teplotu na čele i v uchu během velmi krátké doby, takže nehrozí probuzení miminka. Po přiložení na čelo oznámí teploměr výsledky již za 3 s, v uchu dokáže odečíst výsledky dokonce již za jedinou sekundu.

pafialova17. prosince 2023

rychlost měření

očekávala jsem větší přesnost. Stejně jsem měřila pro jistotu i jiným teploměrem

Registrovaný uživatel12. prosince 2022

rychlé měření

i když jsem v konstantní, pokojové teplotě, tak rtutový teploměr naměřil 37,5 a tento Veroval mi stále ukazuje na čele36,2 a v uchu dokonce 35,5, tak nevím, jak moc je měření přesné. Myslím, že rtutové teploměry byly a jsou nejpřesnější, tak musím pouze zkonstatovat, že teploměr je průměrné až podprůměrné kvality, jako všechny bezkontaktní teploměry

teploměr neměří přesně

Registrovaný uživatel26. března 2022

je to perfektní teď jsme si měřili teploty a dobrý děkuji

Registrovaný uživatel24. října 2021

Absolutně nepřesné měření, teploměr, který ukáže 38,3 teplotu pak hned 36,6 a to opakovaně. Nedoporučuji!

Registrovaný uživatel28. února 2021

pokaždé naměří jinou teplotu, nehodí se k ničemu