Náplast Recenze HARTMANN Omnifix Elastic 5 cm x 10 m

Recenze HARTMANN Omnifix Elastic 5 cm x 10 m

Fixační náplast Omnifix je vyrobena z netkané textilie, která je velmi jemná, měkká a propouští vzduch i vodní páry. Náplast je elastická pouze jedním směrem. Omnifix elastic se používá k celoplošnému překrytí a fixaci krytí ve všech oborech medicíny. Omnifix elastic má měřítko vytištěné na krycím papíře, které usnadňuje přesné odstřižení a vlisovaný vlnovitý řez pomáhá při stažení krycího…

Registrovaný uživatel28. února 2024

výborně drží nezpůsobuje alergické reakce snadná aplikace

Registrovaný uživatel3. února 2023

Antialergicky

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

Velmi praktická náplast na otevřené rány, lze přes ni aplikovat např. hojivé tinktury, které se dostanou do rány. Dobře drží.

Registrovaný uživatel23. září 2022

Je odolná a výborně drží.

Registrovaný uživatel1. února 2022

Náplast pěkně drží, přelepuji cca 1xza 5 dní.

Registrovaný uživatel7. ledna 2022

Už jsem ji používal dříve.. Náplast je tenká, pevná, dobře lepí, nenápadná. Náplast používám tak 4x za měsíc.

Doporučuji všem, co si při páci často poraní ruce.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2020

Perfektní, krásná, elastická, prodyšná, nepolštářková: na přelepení ne ran, ale např. když si chcete např. na noc zalepit ústa (a díky tomu tak i ve spánku dýchat nosem: výborné pro astmatiky, alergiky, spánkovou apnoe, chrápání atd). I se příjemně sundavá (pokud byste sundavali ihned, tak to bolí, ale po celé noci už nebolí). Nenechává na pleti žádný lepkavý film. 5cm je idelální šířka a 10 metrová role dlouho vydrží. Já si odstřihávám každý večer 5 proužků:)

Není to zápor, ale je opravdu prodyšná, takže např. někdo jako já, kdo má předkus (který mi bohužel vyrostl právě kvůli dýchání ústy už od dětství) přes ni přesto dýchá, ale alespoň v menším objemu vzduchu. Zkrátka můžete si v ní i lehce dýchat mezi rty. Rozhodně se nebojte udušení:)

Výborná a kvalitní fixační náplat, která se hodí např. pokud vás zajímá tzv. Butyekova metoda.