Střešní box Recenze Hapro Carver 6.5 Anthracite

Recenze Hapro Carver 6.5 Anthracite

Střešní box Hapro Carver 6.5 je vyroben z kvalitních materiálů ABS / ASA, vybavený oboustranným otevíráním s centrálním zamykáním. Rychloupínací systém Master-Fit vám umožní box připevnit rychle, jednoduše a především bezpečně. .

filip.horice19. září 2025

Opravdu velký, cesta k moři na tři týdny bez problému , příjemné upínání na příčníky

miloš19. února 2025

Výztuhy, oboustranný, nosnost, záruka

Registrovaný uživatel11. září 2023

Dostacujici, optimalni z hlediska pomeru cena/vykon.

Dobra volba. Solidni prodejce.

Registrovaný uživatel20. února 2023

Rozměrově naprosto dostatečné pro čtyřčlennou rodinu. Zima i léto. Snadná montáž a manipulace. Skvělý a jednoduchý návod. Kvalitní materiál. Dovnitř se vlezou dokonce i běžky o velikosti 186 cm (uložení napříč).

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Kvalitní, pevný, vysoká nosnost 75 kg, široký, v zadní části i vysoký, rychloupínací háky, železné výztuhy ve vaně, možno jízdy 130 km/h., rozumná cena.

Registrovaný uživatel25. července 2022

Super box.můžu jen doporučit. Veškeré rybářské vybavení vleze a pohoda. Po dálnici 130 a nevím že je na střeše. Při jízdě nevydává žádné zvuky. Jsem spokojen.

Nejsou. Snad jen jeho uskladnění po naší sezóně. ;)))

Velký a dobrý box. Já jsem spokojen.