Krásný vzhled
Tenoučký papír

Krásný vzhled
Tenoučký papír
Už nám tenhle diar druhý rok.
Příští rok koupím určitě zase. Příjemný formát i hezky vzhled
Krásný design!!! Z boku jsou listy deníku pozlaceny, dostatek místa pro psaní na jednotlivé dny, na jeden den je vyhrazeno 10 řádků stránky, ve předu je přehledný kalendář po měsících na rok 2022 a 2023, vzadu dostatek prostoru na poznámky, list s natisklým pravítkem a papírová kapsa na vizitky. Obsahuje i poutko, ve kterém je vsazená propiska. Propiska je dobrá, lehká a píše modře. Celkově se mi diář velmi líbí. Určitě vhodný jako krásný dárek! Budu používat, splnil má očekávání!
Mohla být malinko vyšší gramáž papíru jednotlivých listů deníku, přijdou mi vcelku tenké oproti jiným diářům, které jsem doposud koupila. Také by se hodil abecední seznam jmen s datem svátků, jinak jsou ale jména uvedena u jednotlivých dní. Ale je to jen drobnost, určitě to nekazí dojem z krásného designu deníku. :-)
Velikost akorát
Tenký přehledný diář do kabelky. Velké plus je malá propiska.
Moc se mi líbí
Mám jako Vánoční dárek
Provedení, vzhled, přehlednost, je suoer.
super že je k tomu tužka