Zahradní houpačka Recenze Happy Green Stripy II zelená

Recenze Happy Green Stripy II zelená

Zahradní houpačka Happy Green Stripy II se stříškou, která je vyrobená z kovové konstrukce ošetřené práškovým lakováním v zeleném provedení. Je zavěšena na vinutých pružinách. Ma­ximální zatížení je 220 kg. Není vhodná pro použití ve vlhkém prostředí.

Registrovaný uživatel14. května 2023

Je to pěkný doplněk zahrady a mají z ní radost hlavně děti.

Registrovaný uživatel15. června 2022

Celkové provedení odpovídá ceně.

Registrovaný uživatel26. května 2022

*Rychlost dodání. *Při správném smontování relativně stabilní. *Krytky na matice proti rezavění jsou plus. *Materiál sedačky po zmoknutí rychle uschne.

Části houpačky byly poškrábané, místy se loupala barva a vykukovala rez. Některé matice byly rezavé. Hned v prvním bodu návodu bylo videt, že je dělán na jiný typ houpačky, takže jsme museli improvizovat.

Kdyby nebyly děti nadšené, zvažovali bychom reklamaci. Za tu cenu jsme nečekali žádný zazrak, ale také jsme nečekali, že houpačku budeme už po smontování muset natřít, aby nezrezavěla.

Registrovaný uživatel11. května 2022

Houpačka vypadá robustně. Je hezky udělaná

Máme ve stříšce dírky.

I tak bych koupila znovu.

Registrovaný uživatel24. února 2022

Ještě nepoužívám na zahradě, ale už se těším.

Registrovaný uživatel18. června 2021

Cenově dostupná ,hezká barva do zahrady.

Jsem spokojená ,příjemné posezení dekuji

Registrovaný uživatel9. června 2021

Vratká konstrukce

Registrovaný uživatel4. června 2021

Malá, s dětmi se při houpání převratí na tož, když si tam sedne maximálně jeden dospělí.Uvádíte nepravdivé informace pro zákazníky.