Vodovodní baterie Recenze Hansgrohe Ecostat 1001 CL 13211000

Recenze Hansgrohe Ecostat 1001 CL 13211000

Hansgrohe Ecostat 1001 CL je vanová nástěnná termostatická baterie s chromým povrchem. Má bezpečnostní zámek při teplotě 40°C. Omezení teploty je nastavitelné. Průtok ruční sprchy připojení při 0,3 MPa činí 17 l/min a průtok vanové vpusti při 0,3 MPa 20 l/min.

Registrovaný uživatel1. června 2023

Na funkci splňuje naše požadavky.

Bohužel odpadla boční malá kulatá krytka (nevíme, z jakého důvodu tam vůbec je).

Již bych nekoupila!

Registrovaný uživatel21. května 2022

Za dobré peníze slušná kvalita

Registrovaný uživatel12. března 2022

Dlouho sháněná koupelnová baterie. Proč? Protože všechny ostatní v nabídkách OBI, Bauhaus, Hornbach a Baumarkt mají nesmyslně nastaveno otevírání přívodu vody na pravou ruku a nastavení termostatu na ruku levou (a to i tam nabízené výrobky od Jeníka Grohů). Ale já jsem chtěl něco právě od něho, protože má keramická sedla ventilů a vynnikající chrom. Takže v centrech jsem nepochodil, protože nechápu, proč bych si měl ve sprše pořád přehazovat hadici se sprchou, abych mohl otevírat a zavírat vodu. Vejdu do sprchy a jako pravák sáhnu po sprše pravou rukou, ale tu samou potřebuji na to jejich debilní pouštění vody napravo, takže přehodit sprchu do levé, pravou nastavit vodu a opět vrátit sprchu do pravé. A to samé dělat při skončení sprchování. Neskutečné! Tahle termostatická baterie je proto přesně podle mého gusta, otevírání vody je na levou ruku a navíc má Ekostat. Chválím Jeníka Grohů.

Ergonomicky a cenově neskutečně vstřícný produkt. Jo, a má středový výstup na hadici. Nesnáším ty jejich ústřely doleva nebo doprava!

Registrovaný uživatel1. února 2022

pohodlí a komfort

Máme již druhou, předchozí přestala po 10 letech fungovat, opravit asi nejde.

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

Zatím bez problémů.

Registrovaný uživatel10. března 2021

Už jsme měli podobný,ale tento vypadá lépe,zatím ho máme jen krátce. Používáme denně. Jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel27. února 2021

Pěkná super

Ty pojistky (tlačítka) kvůli spuštění vody jestli eco, nebo naplno. Nebo víc než 40stupňů, mi přijdou dost zbytečné. Navíc jsou tak schované, že člověk ani neví, že tam jsou. Takže každe návštěvě říkat, pozor musíš to zmáčknout, aby ti to teklo naplno protože Eco je blbost, jen proto že to teď frčí. Tak říkání návštěvě, jako bych si myslela že neumí zapnout ani kohoutek,je dost šílený. Protože kdo toneví nezná, může lehce zabrat silou a myslím, že vám to i urvat. Když neví, že když chce aby to teklo víc má zmáčknout tlačítko ze spodu, které nejde vidět. Stejně tak na teplejší vodu. Docela mě to štve, na obrázku to totiž nemají. A právě jsem hledala takovou bateri, aby to neměla.

Pěkná dobrá, ale kdyby neměla tlačítka ještě lepší. Člověk si zvykne..... Ale.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Zatím vše bez závad a vypadá že je to kvalitní výrobek uvidíme jak dlouho vydrží.

Registrovaný uživatel7. září 2020

Mám krátce 5 měsíců a zatím v pohodě dělá přesně co má, předtím jsem měl 2x podobnou z lidlu a pokaždé se do 3 let rozbila

Registrovaný uživatel23. května 2019

Dobrá koupě