Infrasauna Recenze Hanscraft Italia 2+

Recenze Hanscraft Italia 2+

Nová generace infrasaun s označením 2+ přináší hned několik vylepšení. První z nich je podlahový infrazářič, díky kterému budou prohřátá i vaše chodidla a nohy. S pokrokem novým technologií přichází i Bluetooth Sound Systém. Přehrávat si tak budete moci svou oblíbenou hudbu přímo z telefonu.

Registrovaný uživatel25. října 2022

sauna je snadno sestavitelná, je hezky zpracovaná, bez vad.

Dosud se nám nepodařilo zprovoznit rádio.

S výrobkem jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel5. května 2021

Saunování výborné.

Horší manipulace při nastavení rádia.

Celkově plní požadovanou funkci .

Registrovaný uživatel29. dubna 2021

Pěkný design a dokonalé technické provedení. Jednoduchost při sestavení a rychlé nahřívání infrasauny. Při přepravě došlo k poškození jednoho vyhřivacího panelu. Reklamace byla rychle vyřizena. Za týden jsem měl nový panel doma. Opravdu profesionální jednání této firmy.

Veliká spokojenost

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

skvělá sauna

chybí návod na používání ionizátoru, chybí čtecí lampa

Registrovaný uživatel22. března 2021

Sauna rezervovaná za cenu v e-shopu po dvou měsících čekání mi bylo sděleno že dodavatel zvýšil ceny tudíž bude sauna dražší o 3000Kc ale k navýšení ceny došlo na stránkách e-shopuo cca 2,3dny po objednávce. Čekala jsem tedy že saunu dostanu za cenu, kterou jsem si objednala ale až mi měl pan saunu odeslat (a to po mé urgenci, protože jsem sledovala jeho stránky a viděla jsem že je dle něj sauna skladem) mi bylo řečeno že dodavatel saunu zdražil takže ji mám o 3000kc dražší. Po tomto nekorektním jednání jsem saunu objednala od jiného dodavatele, je skladem a daleko lepší za stejnou cenu. Tady bych neobjednala nic už z principu. Kdyby pan jednal na rovinu a informoval o navýšení ceny hned, bylo by to o něčem jiném. S třeba bychom se domluvili i na dražší variantě.

Registrovaný uživatel8. října 2020

Behem 10ti minut pozadovana teplota, dostatek mista, vše funguje jak má, jednoduche smontováni atd.atd.

Myslim, pokud bude vše fungovat i po zaruce bude vse OK.....