Stan Recenze Hannah Sett 3

Recenze Hannah Sett 3

Velmi stabilní stan pro 3 osoby Hannah Sett 3 je vyroben z odolných materiálů pro náročné použití za každých podmínek. Stan má jeden vchod, jednu ložnici a předsíň s dvěma bočními vchody. Dále jistě oceníte dvě komfortní kapsy, hliníkové kolíky a odnímatelnou podlážku v předsíni. Rozměry stanu činí 200 x 340 x 115 cm.

jiri.zitka5. července 2025

Nemuzu posoudit, zatim jsem zkusil zkusmo postavit a dojmy jsou rozpacite

Navod prilozen neni. Pokud zkusite skenovat kod udajne vedouci k manualu, tak mi poprve vybehla stranka , kde chteli predplatne za mesic 99czk za buhvico. Podruhe - database error. Budiz, je to stan, dam to bez manualu. Bud jsem postupoval spatne, nebo to neni uplne user friendly. Navic remeslne zpracovani nenadchne.

Uvidime, jak bude slouzit, treba prekvapi. Zatim spis nemile

blanka.s3. července 2024

Je velmi dobry,2 lidi se pohodlně vyspí. Uložny prostor ( předsiňka) vyhovujici.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Praktická předsíňka. Vhodná velikost pro 2 dospělé + případně 1 dítě.

zatím nezjištěno

Registrovaný uživatel28. září 2021

Lehký samonosný stan, který není nutné kolíkovat. Díky stále zavěšené ložnici je stavba i balení snadné.

Oranžová barva propouští hodně světla. Proti podobnému Coleman Phad X3 je nevýhoda nezašité konce tunýlků pro tyčky a chybějící větrací otvory u hlavy. podlážka v předsíni není odnímatelná.

Varianta Mandarin Red
Registrovaný uživatel22. září 2021

super poměr cena/výkon

Registrovaný uživatel4. září 2021

Super stan, rychle postavený.

Jsem moc spokojená

Registrovaný uživatel22. června 2021

Výborný stan, poměr cena výkon, bytelný, závěsný vnitřek (dá se sestavit třeba jen Tropico)

Těžší, hůř se staví

Varianta Mandarin Red
Registrovaný uživatel10. srpna 2020

Samonosná konstrukce s ložnicí rovnou zavěšenou na tropiku. Ideální na rychlé postavení v dešti, aniž by vám napršelo do ložnice

Stan jsem kupoval coby náhradníka za dosluhující Colemann Phad X3 prakticky stejné konstrukce. Sett 3 je v mnoha ohledech podobný. Tyčky, i když jsou positově silnější než u Phadu mi přijde, že jsou malinko méně pružné.

Registrovaný uživatel9. srpna 2019

pevná konstrukce,praktická předsíňka,velikost pro 2 lidi komfortní.

rozpáraný šev-opraveno za 5 minut,jedno poutko vnitřního stanu chybělo