Kvalitní zimní pneumatika za rozumnou cenu. Vybíráno na základě testů německého ADAC. Najiném autě jezdím ty samé už rok a lepší výsledky než Nokian. Spokojenost.

Znacka, cena, kvalita, jizdni vlastnosti, opotrebeni
zatim nic, mel jsem i cept rs2 a vydrzely 4 sezony
Výborné hodnocení v testech ADAC v daném rozměru bylo důvodem pro nákup těchto pneumatik. Mám dobré zkušenosti s letními Hankooky K125 a nyní i s K135.
Prozatím mám najeto 186 km v teplejším počasí - a hodnocení by nebylo relevantní. Zatím se mohu vyjádřit k ceně: výborná, komunikace s obchodem výborná.
Na objektivní hodnocení by bylo vhodné počkat po nastávající zimě - nejlépe při jarním přezouvání na letní gumy.
Skvěle drží na sněhu i mokru. Těžko říct, jak rychle se opotřebovávají při vyšších teplotách na suché vozovce.
Podle mého subjektivního názoru jsou trochu hlasitější. Nicméně nemám k dispozici relevantní porovnání.
Za tu cenu asi nejlepší pneumatiky co se týče poměru cena/výkon.
Tak jsem mohl tyto pneumatiky konečně vyzkoušet v opravdových zimnich podmínkách a jsou opravdu dobrý. Byl jsem s nima v Krkonoších a dojel jsem s nima až k horské chatě. Byl jsem připravenej nandat řetězy a nakonec to nebylo potřeba. Tyto gumy mohu opravdu doporučit
Tyto pneumatiky mohu doporučit opravdu stojí za to.